Dobri prijatelji van terena
4

Evra: Mario Balotelli jedva čeka odlazak, volio bi se vratiti u Italiju

Totalsport
Patrice Evra i Mario Balotelli
Patrice Evra i Mario Balotelli
Oko 22-godišnjeg italijanskog nogometaša Marija Balotellija nikada nema mira. Trenutno su opet aktuelne priče o njegovom odlasku iz Manchester Cityja.

Naglašavao se njegov loš odnos posljednjih dana s trenerom Cityja Robertom Mancinijem, koji se dugo godina zaštitnički ponašao prema njemu. Klub s Etihada navodno nikad nije bio spremniji za njegovu prodaju, a spominjalo se vrlo često u posljednje vrijeme da City već ima spremnog nasljednika za njega - Radamela Falcaa.

Engleskim medijima je, dakle, trenutno interesantna priča o Balotelliju, a novu epizodu u toj priči je ponudio francuski reprezentativac Patrice Evra, inače igrač gradskog rivala Uniteda.

"Ne znam hoće li on ostati u Cityju ili će otići, ali znam da nije sretan i imam dojam da jedva čeka odlazak odavde. Mi jesmo veliki suparnici na terenu, ali van terena mi je Mario vrlo dobar prijatelj. Ne znam mogu li to reći kako mi se povjerio, ali nije mi samo jedanput rekao da mu nedostaje Italija. On bi se tamo volio vratiti", rekao je Evra.