Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah, misli da ne vrijedi ni jedan 30 miliona i zato vise nista nece ni osvojiti vec ce uvijek biti kao sto ti kazes tu negdje. Koliko god talenata Arsenal ima, toliko ima mladih u najboljem slucaju prosjecnih igraca kao sto su Denilson i Diaby. Arsene je radio odlican posao a onda je postao zaludjen mladim igracima i izgubio se, ni jedno pretjerivanje ne valja i to bi neko Wengeru trebao reci. Naravno cifre od 70 ili 100 miliona funti su naravno smijesne i moje uopste misljenje da su igraci u sadasnje vrijeme preskupi, jer kad se vidi cijena nekih igraca sada i cijena koja je placena za Zidanea apsolutnog majstora fudbala, onda se vidi nesrazmjer u cijeni i kvalitetu. Kako go ako Wenger namjerava kupovati jeftino i prodavati skupo onda jednostavno nek se zaposli u Ajaxu, a i tamo ce mu prigovarati ako ne bude osvajao trofeje.
ma jah venger je glup nek si ti znalac sarajlijice
Ima, ali koliko god imali Wenger smatra da nema toga igraca za kojega je vrijedno izdvojiti po 30 miliona funti kao MU za berbetova ili cak i 100 m. koliko M.City nudi za Kaku.Do 15-estak ,kao za Arsavina i kapak. Wenger, kupuje jeftino, a prodaje skupo. U medjuvremenu istese zvijezdu od igraca. Gdje je Arsenal iskliznuo po meni je balans izmedju starijih i iskusnijih i mladjih i poletnih igraca. Odbrana je Ahilova peta ovoga dima. Arsenal ove g. je najslabiji u zadnjih cetiri, a ovo protiv MU je katastrofa za Wengera. Ali, to je covjek koji je napravio dar mar u premiershipu i zauvjek izmjenio engleski nogomet. Njegov Arsenal od prije cetiri pet godina je nesto najljepse sto je ikada ovdje vidjeno u nogometu.
ima arsenal para i to je cinjenica, ove godine je treci po zaradi u svijetu...samo venger vodi glupu politiku ...uredu je sto on razvija mlade igrace ali brate ne mozes odjednom na terenu razvijati devet igraca...
Wenger izvlaci maksimum iz onoga cime raspolaze. Kompletna Ekipa A. je kostala Wengera oko 30 miliona funti.A u polufinalu EP. MU je ova ekipa kostala preko 100 miliona funti. Tu je kvaka. Stoga pravo je cudo koje rezultate W godinama vec postize. Iako nisu cetiri godine osvojil i trofej oni su uvjek tu negdje sasma blizu. Prosle g. su izgubili Hleba i Flaminija, a nisu imali odgovarajuce zamjene za njih i zato su ove godine dosta slabiji ui veznoj liniji. Uz to i Adebojar je privucen novcanim ponudama o kojima kod Wengera samo sanjati moze, u mislima u Milanu.
tacno tako. ovi balavci iz arsenala treba jos da pojedu pure da bi ispalo nesto od njih. ovako su jad i cemer.
hahah pa dobro to jest... al opet po pitanju igre je muskarcina, zabio je dva gola kako god
Dragi Evra, ako ti je C. Ronaldo muškarac, ti nisi sa ove planete...