Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MashAllah !
ja i amrica i dalje pijemo koktele na kopakabani,a đeko nam je ošo u sarajvo kod daidzinice <3
Cak si i ti mala maca u odnosu na Amru sto se tice prasenja <3
Zasto ne otvorite komentare na clanak o Amri? Je li to Dzekica zabranio? Fuj.
Zato što je kurava.
Sta ti Dzema znas majke ti? Idi bolan cuvaj krave nije za tebe internet...Klasicni bosanski mentalitet...Svaka nedostizna je kur*va
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
svaka cast i sretno gdje god da odes pokazat ces kvalitet !
Eee Besicu da su se samo 1/4 nasih reprezentativaca zalagali, trcali, i borili kao ti, sad bi mi cekali utakmicu sa Francuzima. Svaka ti cast momak. Niko ti nema sta zamjeriti, bio si predobar.
Ako se onako bude zalagao u svakom timu kako se zalagao igrama u reprezentaciji, njemu se smiješi velika karijera, i neki od velikih klubova. Ako ga povrede posluže i ako bude imao prave ljude da ga vode, neupitno je kada će preći u neki od boljih klubova. Velika je radilica, a to svaki klub voli, ima samopouzdanje. Nek' mu je sa srećom, volio bih da uspije, i izraste u velikog igrača.
Mislis da ga povrede zaobidju,a ne posluze :D
Meni se EMIR SPAHIC svidja :)
dodji brate COYB
Tako je Muha kralju.. Uz Pjanica i Begu daleko najjaci igrac reprezentacije..
ovog momka je stvorila njemacka...bih samo iskoristava ono sto su njemci svorili...da je ostao ovdje sad bi vjerovatno pesposlen isao s kafe na kafu...ova bosna je tlo plodno samo za politicare...mnogi talenti poput njega istruhli i trunu trenutno
Jok, bolan, stvorili su ga bosanci, geni su od babe i mame.
Ovaj dečko zaslužuje puno bolji klub od Ferencvaroša. Sretno legendo, i da te naredne sezone gledamo u Premier ligi.
Everton najbolja i najrealnija opcija... Sretno Muhamede i zasluzio si igrama da se otimaju za tebe... Lafac praviii
Nek imamo nekog i u Evertonu dobra odskočna daska !!
adje neka www.nebitno.net
Bravo care, samo naprijed. Nek' Zmajevi bljuju vatru.
...bit ce tresla se gora rodio se miš...
mafijaš
Shta che tek od njega biti za 4 godine!!! Strah me je i pomisliti... ima da gazi sve pred sobom! Budemo se mi opet plasirali za mundijal :)