Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cirkusa od ekipe
☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ I R S K A ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩
Bahahah jel se to seres na bosnje!?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
TUGA
☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ I R S K A ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩ ☩
IC XC NI KA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kaže Igor Kristić za Begovića "Clean Shit".......
Ne znam ko reče da je Višća razočarao u ove dvije utakmice. Taj ili nema blage o fudbalu ili je Višću zamijenio sa nekim igračom, Vršajevićem ili Zecom koji nisu ni igrali. Višća od utakmice s Kiprom pa do večeras najviše pokazao. Igrao bi on meni svaku umjesto Ibiševića, i to kao napadač a ne krilo.
Bravo Spaha ostal klapa pokazki ste karakter od Svijesko prvestva da mi netrebam biti na velkim turinirma.Svazu gospodo Supci podabi mater Oca fameliju komsiju za male pare.Hvala ja odustsjem o Repreztacije koju Pratmi od postsnka vidim da tu bolje dignuti ruke jedem svoje zivce dok uzivate smijete biogas Cuna za vijernim nacmvijacima. Kadmi kaze da igra SRCEM za Bosnu i Hercegovinu, to zvuci ponos,geda kabi se sakrijo od lopte sve ovo prodano.
Jarane, ti si izgleda luftao sa časova bosanskog jezika u osnovnoj.
Selektore evo par pitanja za tebe i tvoje izabrane "BISERE" :Kad smo mi pobjedili sa jednim napadačom - NIKAD?? Sta je tebi Dzeko Bog,Allah,Isus da ga samog stavljas u napad?? Dzeko i Pjanicu imao sam vise nade u vama ali sad ste dokazali da za klub nog lomite, dok za Bosnu TI Dzeko nisi imao jedan uspjesan dribling, a TI Pjanicu ne znas kornera izvesti kako treba, o slobodnim udarcima da i ne pricam. Sve u svemu bruka i sramota!
Prvo, nije Džeko Messi da dribla, nego je tip igrača koji mora imati lopte i to ako nema nece ni dati gol. Dok ga je Misimovic "hranio" loptama tad je i zabijao. A drugo Irci igrali požrtvovano, bolji su kao kolektiv od nas iako mi imamo bolje igrače. Večeras ti je podbacila čitava odbrana, a realno nikad ni nismo imali dobru odbranu. Džeko može svaku utakmicu zabiti po jedan gol, ništa ne znači kad zbog odbrane primiš dva. A Pjanić što jest jest, isto da se nije najeo hljeba, ne može da dobaci iz kornera.
Nasi se uplasili desavanja u Francuskoj, pa ne zele na Euro...
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸, siptarske sluge, duvajte nam pljuge!!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Medunjanin nije za reprezentacije, Spahić spor i star, Zukanović ili neće da igra ili ne zna. Pjanić ili ne može sa ovim levatima u reprezentaciji igrati, ili neće da se povrjedi. Džeko, svaka čast, trudi se ali ne može sam. Ibišević definitivno ne zna. Lulić mi na sve liči samo ne na fudbalera, posebno kad potrči. Vranješ slab.
*ebo te pjanić
Ivan iz Sarajeva ima najveću kolekciju praznih kutija cigareta iz čitavog svijeta
onaj klepmo Lulic profula zicer i onda zivcani kreten Spahic napravi nepotreban faul i primismo gol, i zamalo nas nije kostao treceg gola, trebao je dobiti dva crvena do sada,nadam se da ce se oprostiti od repke i sa sobom povest Zukanovica... Irci tarabe ali imaju ljudi herca
OVO JE IPAK SAMO BESPOSLICA.
Pozdrav za Mešu i njegovo otkriće super Zukanovića. Hebali jedan drugog usta !
ozbiljno srbija bih isti narod !!! primjecuje se !!!
Vrati golmanu koju
Nismo ni zasluzili da odemo na Evropsko. Ne treba se ljutiti. Ne moze Mesha da igra za njih 11 na terenu. Pjanic nula bodova. Dzeko je imao par dobrih asistencija i pokazuje da je jedan od boljih igraca. Za Spahica ovo treba da bude oproshtajni susret. I on se zove atmosfera na stadionu a ne kao u Zenici kao da igraju drugoligashi. Trebali su iskoristiti Zenicu i uvalit im dva gola a ne popusiti gol. Daleko smo mi od prvenstava sa ovakvom postavom.
evo ti "š" ... halalosum