Nogomet
0

Euro: Hrvatska završila pripreme u Austriji

FENA
Slaven Bilić (Foto: Arhiv/AFP)
Slaven Bilić (Foto: Arhiv/AFP)
Zadnjeg dana priprema u austrijskoj bazi hrvatske nogometne reprezentacije Bad Tatzmannsdorfu, a prije odlaska u Oslo gdje će u subotu odigrati posljednju pripremnu utakmicu pred odlazak na EURO, na konferenciji za novinare uz selektora Slavena Bilića, te igrače Milana Badelja i Ivana Perišića nazočio je i aktuelni predsjednik HNS-a Vlatko Marković

"U Bad Tatzmannsdorfu smo imali odlične uvjete za pripreme, a u hotelskom osoblju smo imali ne samo vrhunske profesionalce, već ljudski odnos zbog kojeg su nas kupili doživotno i nadam se da ćemo ponovno doći", rekao je Bilić.

Selektor je kazao kako je Badelj zadobio lakšu povredu stopala, ali unatoč tome nije propustio niti jedan trening, dok se Šimunić u potpunosti oporavio i spreman je za nastup u Oslu.

Kapiten Dinama Milan Badelj nije krio zadovoljstvo što se našao na listi putnika za EURO jer je to njegovo prvo veliko takmičenje.

"Probat ću se izboriti za minutažu, ja sam na raspolaganju selektoru, a o tome hoću li igrati oldučit će on", izjavio je Badelj i rekao da se ne boji rezultata doping kontrole jer ne uzima nikakve lijekove.

Ivan Perišić svjestan je kako će morati dobro "zapeti" kako bi izborio status člana početne postave. "Sve je na selektoru, ako me stavi dat ću sve od sebe, a u suprotnom čekat ću svoju prigodu s klupe".