Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMO PORTUGALCI.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOOOOOOOOOOO!!!! FIGOOOOOOOO ... RONALDO........
eto im grka opet da im zasole......
go portugal¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 najbolji ste figo, c. ronaldo are the best
najbolji igrac je bio i bice za uvijek cristiano ronaldo!!!!!!!!!! portugal ce i osvojiti ovo evropsko prvenstvo.
zasluzili su da igraju finale. trener im je najbolji dio tima. natjerao je velike zvijezde i umjetnike da igraju odbranu i trce kao ludi. samo su im odbrambeni igraci katastrofa. ne moze proci utakmica a da ne naprave neki kiks. mislim da ce dobiti finale i to protiv onih ludih grka.
za bagavca; u pravu si da pays-Bas znaci niska zemlja, al papak na francuskom jeziku, oni se definitivno zovu(pa valjda cujete kako navijaju), Holland. Al svaka drzava(citaj jezik) ima neke svoje izuzetake, samo mi Bec zovemo Bec,Madjarsku-Madjarska;Solun-Solun.........Za nepismene Bec-Vien Madjarska-Hungari Solun-Tasoloniki
Jebemo vam mater ustsko-cetnicku!!!! Zivjela Bosna..... BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e ovaj ce nas nacionalizam dokrajciti sve! Al neka ce idemo dokraja! srbi i hrvati mars iz bosne i hercegovine okupatori jedni!Ovo je drzava katolika muslimana i pravoslavaca koji su svi zajedno bosanci i hercegovci.
u uglu ekrana, kao skracenice od imena zemalja, je stajalo por-hol, a ne por-niz. vjerovatno su glupi i nepismeni ovi s tv-a, reci ce sad ovi zagovornici naziva nizozemska (nek' je metnu sebi u u paksu).
samo da ispravim ovog pametnjakovica nije FUTBAL vec FUDBAL :D
Razijnger pobjedio na takmicenju Faca godine
Ove komunjare sto se ovdje javljaju izgleda voljeli bi da mi i dalje govorimo i pisemo srpskim ili hrvatskim. Cim spomenes bosanski jezik ko da ih je grom pogodio. E nece moci... narod vise nezaboravlja pa se vi pojedite
Bosna puna papaka!!! hahahahhhhh
a da od sada pisemo na engleskom ??? ili da se ne bi svadali narodi federacije da pisemo na srpskom ??? ili da izmislimo neki 3 (4) jezik ???
Dok je tebe i takvih poput tebe, ovoj se državi ne piše dobro, seljačino jedna! Jebla ti Bosna mater koja te takvog napravila, debilnog i u mozak rahitičnog! Baš me zanima s kojeg li si ti brda sišao, čisto sumnjam da je urbana sredina odgojila takav nakazni mentalni sklop poput tvog. ___ Što se tiče utakmice, Nizozemci nisu pokazali ništa čime bi zaslužili prolaz u finale, baš kao ni u prošloj utakmici. Portugalci su mi favoriti od samog početka, i drago mi je što su se ostvarila moja predviđanja da ćemo ih gledati i u završnici. Go, go, Portugal!