Pun riječi hvale za Argentinca
0
Eto'o predložio Morattiju da kupi Messija
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOJAVE.... INSAJDERI ..... posaljite riječi: TXT SWAN na broj 091 610 702......cijena 1,20 KM..... blog: swan4inter-bet
Je.b.a.l.a vas Barca vise...
hahahahahahaha pa ne mogu ga kupit ni za kakve pare na ovom svijetu, a nije ni on lud da mjenja Španiju za poganu Italiju
e jest pametan ovaj etoo svaka mu čast, et u interu nisu znali da je messi dobar dok im on nije rekao dobar je i onaj portugalac br. 7 iz reala, esien isto nije loš da ga dovedu, casiljas bi bio dobar na golu itd.
Messi,koji je vec sada jedna od legendi Barce,sigurno nece napustiti svoj klub,a to je izjavio milion puta :D Ali ko ne bi zelio imati u svom klubu,igrace poput Messija,Xavija,Inieste koji su prije svega odlicne osobe,i najbolji igraci :) Eto\'o ti se vrati na Nou Camp,hvala za sve sto si uradio za Barcu ! :) Visca Barca y Visca Catalunya !
\"...da će ti igrači, ukoliko ih kupi, postati simboli kluba\" N.E.M.O.J. S.R.A.T. !
Nista novo, vazda glupe vjesti, ovo je ona dosadna minuta pa da napisu sta im padne na pamet, al barem moras biti strucan i za laganje, ne mozes bubat i spominjat babe i zabe, moras znat i slagat, ove vijesti su za mali djecu!!! Slijedeci dan cu cuti Ronaldo se pocesao po lijevoj sisi!! KATASTROFA!!!
eto\'o je vazda bio veliki saljivdzija.... ne zamjerite mu :D
Ja da mjenjam Barcu za Inter,to mogu samo majmuni kao što si ti.