Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad je igracina
Zato te je i opjevao Serbezovski, za vencanim stolom sada sedis Etoo...
Bolji si status imao ti u Francuskoj kao dijete nego što ja imam u svojoj zemlji kao odrasla osoba... Ustav, bezvrijedni zakon... Zavisi 'u kojeg' boga vjeruješ, to određuje koliko si čovjek i koliko ti vrijedi glas u odnosu na druge. Sve vam yebem fašističko.
Pa ko nije imigrant u Francuskoj,pa dovoljno im je vidjeti reprezentaciju,bolje da igraju Africke kvalifikacije nego Evropske.Samo ostaje steta sto nisam i ja jedan od imigranata,mozda bih mi bilo bolje ,nego ovdje,ali eto kakva da je,opet je moja zemlja.
He he kao i ja.... Ali u mom slucaju ostao sam i dalje bijednik a ne milioner.. :-(
fura vas lik, prvi april trolololololloooooo