Ponovo sarađuje s Mourinhom
8
Essien iz Chelseaja na posudbu u Real Madrid
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno pamtena potez reala a zacudjujece glup potez celzija
koji idioti ! Pa DI matteo sto nam ovo uradi ?!
Marcelo-Pepe-Essien-Ramos
essien je najjaci igrac na svojoj poziciji po meni,samo da ga povrede ne zezaju,ali ako bude zdrav real madrid je dobio najbolje pojacanje ljeta
a citate li zadnju recenicu? Doduše, Ganac je upotrebljiv i u odbrani na poziciji srednjeg odbrambenog igrača. ko kaze da ce igrat u veznom? zaigrat ce on u odbrani ;)
essien je strasan igrac, kakav modric kakve pm
e razočarali su me ovim potezom, jest da im je gužva na sredini (Esien, Mikel, Romeu, Meireles, Lampard...) al Esien je sigurno bolji od Mikela i Romeua. Bolje da su nekome utrpali Maludu i Benajuna. I trebali su dovesti još jednog napadača tipa Falcao ako misle da opstanu na svim frontovima.
kako sam ja ovo skonto modric ce odma izgubit mjesto,essien veliki majstor,IGRACINA
Ganac haha :D
Igračina !