Privukao pažnju velikih klubova
0
Ervin Zukanović ineteresantan Anderlechtu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A je li interesantan nekome iz strucnog staba nase repke? Nije, a?
ZUKANOVIĆ u reprezentaciju !
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
NE kosta nista da se probaju na nekim pozicijama, mada sam misljenja da je Cocalic veci potencijal za reprezanticiju nego Zukanovic!
Evo danas citam i Cocalic iz Paninoisa presao u Macabi, znaci da nesto vrijedi i zna s loptom. A on i Zukanovic igraju na pozicijama koje nam bas skripe. Rahimic vise star gotovo je njegovo na zalost. Ali da mi je samo saznati ko opet ima umjesane prste u BiH reprezentaciji i ko dovodi igrace, tj koji menadzer je u tali s Papetom i ostalima. Pa sto se zove uporno Besic koji ne igra nigdje, pa Mravac koji realno nema taj kvalitet za reprez. itd itd. a ovakvi momci nam igraju po Evropi. Pa probaj ih Pape sad protiv Brazila nece ti faliti nista. Ili je Spahica strah da mu momci ne uzmu mjesto:) Hajmo novinari sad malo pritisak na Papeta zbog ovih igraca i njegovih rijeci da se mora igrati u klubu da bi se doslo do reprez. Samo sam obicni navijaca BiH a ne pomisli neko da sam menadzer od dvojice pomenutih igraca:)
Odlican igrac! Samo naprijed!!!!!
sacejate malo da se dokazeee pa onad cemo ga pozvati
Al\' zato bi najjači izdanak škole Sarajeva trebao u ovoj sezoni igrati zapaženu ulogu u trećem stepenu austrijskog fudbalskog takmičenja.
Odlican igrac. Pozicija na kojoj smo tanki, a vrhunski stoper. Obavezno poziv za sljedeće kvalifikacije
ZUKA U REPKU.
Al stvarno, skoro svi vrhunski igraci koji igraju u EU ligama su potekli iz Zelje. Nadaleko poznata Zeljina skola fudbala.
Sjajan igrac i COVJRK. Sretno
Ma da, jaki smo pravo na tim odbrambenim pozicijama, konkurencija je nevjerovatna, sta ce nam on.
ta ce ovaj klocina, ne zna hdoati a kamoli da gOanja loptu