Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzio je momak poziv u repku. Kad mogu debili poput Rijad Bajic iz Zeljo, Vrsajevic, Visca, Rajkovic, dobiti poziv zasto nemoze Zec koji je 30x kvalitetniji od svi ovi hajvana..
Ako cemo realno Handzic iz Ufe prije zasluzuje poziv,igra u mnogo jAcoj ligi od ovoga polovnjakA
Bravo legendo...samo tako nastavi!!!
O kakvim sporovima je ovdje riječ?
Ako ga zec ne zabije...ko ce?
Ovaj momak možda nije svjetska klasa jer da jeste svakako bi igrao u boljem klubu.Kažu da mu ni disciplina nije jača strana ali svakako je momak koji je dobio najmanje šanse da igra u reprezentaciji i trebao bi konačno dobiti veću minutažu u repki.Kad se sjetim samo kakvi su klocevi dobijali veću minutažu od njega tipa Kvržić, Tino Sven, pa nekad ranije nekakvi JAkirovići,Bajići,Miškovići itd.
Tino Sven jedna Od jacih igraca u repki! Umalo da zavrsi u interu
Tine ne igra za 1 Hajduka a da za Inter. Bezvezne medijske spekulacije i napuhavanja
Makar Laufa kod Ovi ligurasa