Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj ti te face, sve 30 +...nije to balavurdija da im mozes odbiti na ludost. Prava banda ratobornih navijaca. Odvratno!
Evo citam, potukli se i Poljaci i Irci, neredi u Francuskoj. Plasili se terorista a vece probleme imaju sa navijacima. Nasi su izgleda jos mala maca u poredjenju sa ovim finim iz Evropske unije...
Treba hi sve u zatvore natrpat i pustiti hi ko hrtove jedne nadruge.
izbaciti Rusiju koja se ne ograđuje od incidenata i riješeno
bagra
ruske barbare direktno u zatvor pa ko divlje zvijeri nazad u sibir
rusi su zaostala divljina kojoj nije mjesto u civilizovanom svijetu. gonu marvu kuci i zabrani im 20 godina da igraju u evropi. nek igraju prijateljske sa srbijom i kosovom (ipak je kosovo srce srbije). tuku crkvenjaci zene, djecu i muskarce u nesvijesnom stanju!!! jel vam zvuce poznato ti pravoslavni herojski obicaji?
ruske divljake treba odmah izbaciti , to je najveca bagra u evropi
Ovi sto donose odluka kao da su iz BiH, uvijek ako, ako a nikada sad cemo donijeti odluku.
Izbacuj divljake