Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunski fudbaler za mene uz Zubu,Ronaldinja najjaci ikada...to su bili klasa od igraca ..pa ni dan danas ljudi ne mogu biti ni blizu Ronaldinjovih finti npr..ni Mesi ni Ronaldo..ono sto je on radio je haos..
leganda on bi sinoc dao svoju godisnju zaradu samo da uleti u drugom poluvremenu tesko je biti vrhunski fudbaler a radit kao trener on je uvjek srcano igrao
Trener kao Zidane je trebao Realu, jer on sigurno vodi klub srcem a ne zbog novca kao što je to radio debil Benitez
Vidio se respekt prema Barci,u jednom trenutku idu na kontru sa samo dva igraca,al na kraju im je to ipak dobro doslo. Real je ove sezone imao puno povreda,a vala i ove smjene trenera su smijesne. Zidane moze barem do LP ove sezone,a ako ostane sljedeca bi mogla biti dobra za Real. Iako navijam za Barcu nisu mi jasni oni koji kazu da Barca ima jaci tim,Real je prejak,jedan Isco i James sjede na klupi.