Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti furseti i dalje... i kenjac je crk'o iz inata.
Nema prastanja! 4x svjetski prvaci!
@Papak pa zar se u toj bundesligi nije desio najjveci skandal kada je Jens Lehmann (Njemac, u to vrijeme prvi golman Njemacke) pisao iza gola, tacnije iza reklama ? Kako su to mediji propratili ? Jebeni osmjeh bekenbaueru i voditelju, a da je neko drugi bio to bi odmah bio raskid ugovora. Naj*** se ja vama mamice svima. Bosna je za njemacku izmislila kulturu. Znam bio sam i vidio i ne trebaju mi ta preseravanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po drugi put apelujem na klix da nam omoguci da komentiramo NIGHTLIFE. ono tamo je show. prosli put sam se osvrnula na zene sa tetoviranim obrvama (a sad kad malo bolje pogledam tetovirane obrve su najmanji problem) ovaj put se moram osvrnuti na frajere - obavezni mišići, kratki rukav, upečatljiv print na što šarenijoj majici (ili košulji) i AJ, Paccioti, Botticelli ili neke slične što šarenije patike sumnjivog porijekla i šlag na kraju mrki opasni pogled. ako malo osmijeha pobjegne to nije to. i da, počupane obrve su veoma poželjne, a nije zgoreg ni iskvarcati se. Dragi moj Bože šta sve pustiš da hoda planetom. klix, dajte nam malo razonode, dajte nam da komentiramo NIGHTLIFE. s obzirom na količinu humora koji svaki dan srećem, koji je glavni razlog što uopće posjećujem ovaj portal, tamo bih oplakala od smijeha sigurno :))))
hahah a ja eto nesto uopste nemam obicaj da zavirim u taj dio, znaci kad hocu da se dobro ismijem, sad znam gdje treba da odem. Bas ti hvala. ;-) hahah A tek da imaju komentari, eh mislim da onda srce ne bi moglo podnijeti toliku dozu smjeha. :-)
Isto, znaci kad sam nes neraspolozen, samo odem da vidim par galerija, i odma sam ko nov! ma vala muskadija i nekako moze proci, al' zene su ko da su sve od jedne majke rodjene...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hajde da i ja komentarisem. Ebem ti narod i navijace BiH!!!! Covjek je legenda i igrao je srcem za repku. Karijera je zavrsili i to je to. Imao je gresaka ali je bio jedan od najvaznijih igraca(jos uvijek je). Sada svi pljuju kao da je najveci izdajnik. Spaha hvala ti na svemu i nadam se da ce biti jos dobre igre.
Poslije hebanja nema kajanja...
Ali je tukao pesnicama, a ne glavom.
Ako vas zanima,majca je iz Primark_a i kosta 6 eura, kad je audi Q7.
Spaha car, majica baš ono pokazuje koliko je devastiran šzo se sve ovo dogodilo :P
svi u kraju znajuuu da sam kao steena
Cao kabadahijico.
Scheiss' gemacht, Spaha. For sure. Al' mrga jesi!
al vidi majice hah
bitno je da je dosao u audiju
Mijenjam Audi Q7 za Skodu feliciju. Emir Spahic
EMIR KANTONA
izvinite, pa izvinite..... proso voz Spaha.... u svoj Q7 i by, by....
bye bye * :)
Ti si Spaha veliki borac, stoper kojeg ce mnogi klubovi sada zeljeti.Moras korigovati svoj temperament .Mislim da cemo te brzo gledati u nekom jakom klubu.Sretno care!
Lahko mi je za njega ima Q7 moze pokupiti koju hoce curu
Ako je curi bitan auto, neka ide svojim putem.