Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo kapitenu!
gonzo 79, vruće brate, aaa???
@serkik, uglavnom seres u komentarima, al' u ovom si 100% u pravu. Ova balavurdija sto se uvlace Spahicu u shupak ne konta da se na zapadu za kurchenje leti iz kluba i da to nije nekome na cast.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo majstore
Svaka čast spaha !
Da ga nisu stavili na listu izbio bi ovom novnaru cetiri zuba.
Emire kako si krenuo iduce sezone ces sam nastupili u Ligi Sampiona.
džaba sve kad sad obija vrata klubova da nađe kolko-tolko pristojan angažman.
ma u peMziju bola kakv ti vise karina si obicna. ugledajte se na Begovica i Pjanica gospoda od ljudi ovo ostalo sve kurcine obicne. mrssss
Spaha gigant.
Steta sto nema dobar klub, ko kupi njegove usluge nece se pokajati.
Citam ove glupe komentare idiota koji kazu citat Insmo ga nece zavrsen citat pa glupsoni sto ce igeati u Dinamu za mozda miluon eura a u Panatinaikosu mu nude 2 mil i 500 hiljada eura. Bolji klub vise para i normalno da ide u Grcku ili u Tursku gdje ga zele nekoliko klubova.
Emire legendo, hvala ti na svemu, toliko si mi drag da bi ti dao svoju zenu da je karas
Vidi,vidi pojedinca :) sada je Spaha veliki a neki dan ga popljuva sva nacija!Sada bravo kapitenu i slicni zetoni.Hjaoo koji smo mi plastelin. Kako god kao igrač ok ali narav,kontrola bijesa i ponašanje 0 poean,to ti ne daje novac to daje odgoj.Tako da sa srećom
...mahnuo repom i sve prosuo!