Sportski urednici ESPN-a odabrali
0
Emir Spahić među 11 najboljih u ovom kolu Primere
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mateice, ponosne i lijepe hrvatice vole veliku bosansku belegiju, tako da je katarina izabrala spahu zbog veličine svoje bušilice.
www.smjesne-slike.blogspot.com
Po ocjeni uglednog portala goal.com nas Edin Dzeko bio je NAJGORI igrac utakmice Man City - Tottenham
Nisam niti protiv koga, ali ne mogu shvatiti kako je jedna ponosna i lijepa Hrvatica i uz to missica Katarina Banić mogla hodati s ovim divljakom što uvijek dobija kartone?
\"čuva bog želju svog\" gdje je bog bio kad se KUD SELJO brukao kod židova?
mama ti je glupa :) šta ruše plavi? primaju šestare u izraelu, vidim koliko ruše. poklopi se majmune, sarajevo ima najveći uefin koeficijent od svih bh klubova. i od nkž naravno :)
ili nk zeljo ili fc zeljio???????????????
@@neki tamo Sto si glup toliko? \"kombinacija koja donosi dobitak\" kakav dobitak? Vi dobitak mozete da sanjate samo, vidis li ti PLAVI kako ruse, vidis li ti PLAVI kako osvajaju? i reci mi kakav DOBITAK? Cuva Bog Zelju svog.
klub koji nosi ime grada, i portal koji nosi ime grada. kombinacija koja donosi dobitak! došlje koje navijaju za nkž su naravno ljubomorni. ma ko ih j..e..b..e.. :)
a zna se ko je najbolji mesiii,,lik nije normalan sta radiii,,nije svegami
a ja pokrovitelja i kluba , ne zna se ko je go.ri... stara narodna.. \"krpa nadje zakrpu\"
krakati , zbog njegovih krakova ne odosmo na EP K R A KO A P I Z D A I T E N E A D R E T A L A C
a najbitnije u svemu ovome je to sto je fc sarajevo dobilo novog pokrovitelja
nidje veze, bolji Pepe