Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greška je bila što je Eids forsirao Bogičevića (35), da je njega stavljao i uigravao sa Acom nama danas ne bi falio stoper! Koliko god pojedini bili skeptični, on dok je igrao Željo gotovo da nije primao golove. Jedino je loše odigrao u Tuzli u prvenstvu kada smo dobili, sav se pogubio, ne znam šta mu bi, nije ličio na sebe ali opet nismo gola Nije on toliko loš koliko ga pojedini omalovažavaju. Gdje garancija da je Grk ili Talijan imalo bolji od njega? Mogu biti duplo gori, niko to još ne zna.
motivisan za vitez
prouci sta i sretno
..ne znam zašto se UOPŠTE potpisuju profi Ugovori sa svojim podmlatkom ako nije nivo koji se traži?!
Motivisan ko i protiv Olimpika, ljudi ga na tekmi motivisali za svaki dodir lopte... Momak misli da je Pique... Panjina teška Navijac FKZ !