Povećava se konkurencija u napadu
0
Emir Hadžić novi član FK Sarajevo
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO DOSAO .
Za nase prilike veoma dobar igrac !
ako bogda ispasti iz lige imsala
za dobro (ne)upućene gdje god je bio nije igrao,pa vidi te kakvo je pjačanje,obični kloc
biće dobar za ćevljanovića, ima taj mentalitet
@ODIN Je li ti mama zadovoljna sa Munirom? Reci joj da veceras utefteri Benjamina na meniju. Znam pouzdano da ti je mama zadovoljna Bordo prijateljima, ne znam sta je s tobom!!!!
Želim ti da u evropskim tekmama budeš uspješniji od prezimenjaka Damira Hadžića.Sretno i tebi i našem dragom F.K.Sarajevu.
Skoru???? Ako ima obraza imalo,onda mu je bolje da se ne vraca.Taj covjek je klasicna sponzorusa i pi.cketina najveca.
A Rudar Kakanj??? :) Dobar je Hadjija. Mislim da ce se dobro uklopit u Sarajevu i vec u Euro tekmama pokazati svoje kvalitete. Sretno majstore...
sto nisu vratili skoru nego biraju neke lijeve igrace...ovo mi lici na neke osobne interese jer alena vise ne mogu prodat jer je usao u godine a za ovog mogu uzet 20ak hialjada od kakvih levata...sramota upravo
@neko Sad pise :D
FK SARAJEVO I BORDO NACIJA JE TVOJA NOCNA MORA .
maaaŠaaaLaaaaa
@NorthSide Pa piše u prvoj rečenici da je igrao u Honvedu-pročitaj bolje ti je prvo.
sve je to dobro al ugovor \"godinu plus godinu\" je nesto najsmijesnije....znaci prođe godina pa ako nema nikakvih boljih ponuda onda produzi ili u suprotnom ode a klub nista ne hajruje....ko ovo potpisuje svaka mu cast
@bolo (lazni) Musliman sam 100% ali mi ni sec. ne smeta ko igra za FKS dok god to čini POŽRTVOVANO I SVIM SRCEM. A tebi je.b.em majku nacionalističku onu huškačku, zavađaj drugdje, dosta je nama mržnje bilo.
@Realno Upravo tako brate, još da nije bilo plišeka, dzeko bi danas i dalje robovao na sugavici i morao slusati ono debelo kosato krme od \'tajinog sina\'.