Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dilaver aka The Lover.
Svaka čast Emire, bolje da cijepaš drva nego da piljiš u mobitel ko i mi kreteni na webu
Ti Dilavere cijepaj drva, dok Ronaldo cijepa Georginu :)
Eno i Luka Doncic unosi cumur
Konta cojk ako je Modric cuvo koze pa u realu zavrsio,ja cu cijepat drva pa ko zna
Zbog pvpg cete Austrija prepustiti nama! Odo si se da nisi njihov!
Emir nemoj se sikirati vise,
joj ste ne mogu ovih komentara...uglavnom komentarisu oni i podrzavvaju koji to nikad nisu uradili al eto hoce ispast pametni...pa da vidimo pametni...ako covjek ima pare sto npr ne ide gradskim prijevozom ili ne hoda pjeske 10 km jer ipak je to zdravo...cuj cijepo drva...plati sine nek neko drugi uradi sto ti rizikujes povredu, karijeru, ugovor? ajmo pametni i moralisti
RESPECT
Je li drvetu ista bilo ??? Otkad ovaj hoće da igra? Zar se ne nada Austriji...?
Čuj, potencijalni zmaj. Nema šanse da njemu Austrija da dvojno državljanstvo. To je namjenjeno za sportiste koji bi htjeli da igraju za austrijsku reprezentaciju, a ne obratno.
Jedina Zemlja na Svijetu bez Selektora i koja govori o potencijalnim reprezentativcima a ne o potencijalnom Selektora. Da Bog sacuva za strukturu i organizaciju!!!
Hajd ti ostavi tu loptu, zima ide, treba još drva.
sta treba da ide u teretanu a da placa nekom da mu drva cijepa...ma hajte molim vas
@mlatimodan ima jos gora,kaze babo mu cijepa drva a on ode u teretanu.
Gospodin!
💘