Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada bi Pape izjavio da je logicno da igra za Ameriku.
akoBogda,jos ako igras ko i tvoj rodjo Vedator i prije ljudino !
KEN KANIFF DOBAR KOMENTAR
tebe trebaju protjerti iz te amerike , a oni ti daju šansu ee moji ameri...
Sta ceka Bazdarevic ??? Po ovome sto sam ja vidio, a razumijem se u Fudbal bolje nego u seks, ovo je nas buduci Bosanski Garreth Bale. Pod hitno ga okaciti Ljiljanima i neka nosi Vedadovu sliku kao primjer . Svaka cast. Ima visine, brz, pozrtvovan, voli zabijati golove i busiti mreze protivnika. Ma kud ces vise. Nama Dosta. To je ono sto nam je Pape uskratio.
sad ce i Vedo pogurat amidzica, ali tako i treba.
U LA Galaxy-u vec igra Adis Husidic, izgleda da nije los igrac , pogotovo jer igra u ekipi koja je prvak USA. Ne bi bilo lose oprobati americko trziste,evo prilike.
dobar momak sigurno, ne sumnjam,al de realno recite jel nisu ovi sa klipa lopate teske :D bar protivnicki igraci
Sudeci po prilozenom videu, veoma perspektivan igrac
kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee
Kmečalo se vratilo. :)
jes vala kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee
Buraz suti ba. Nemoj da te Ameri cuju da hoces u BiH nece te nigdje zvati. Oni jos nemogu prezaliti sto su izgubili Vedu pa nevjerujem da im je i interesu da investiraju u jos jednog Bosanca a da ih ovaj odhebe. Samo radi a Vedo ce srediti ostalo ;)