Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi i ovaj poceo ko Amidza mazat nam oci,kao mi ono i glupi i slijepi. Jadan je strucni stab koji godina igra sa 2 napadaca i nema nikakvu alternativu niti zamjenu.Pa i na PS igrac dobije zuti ili crveni karton a gdje su jos povrede.
Budite u toku s vremenom. Like stranicu na fb: https://www.facebook.com/pages/Vremenska-prognoza-za-EX-YU/617541121725025
Eto ti si stručnjak.Safeta cijeni cijela Europa,samo vi mrzitelji se razumijete u nogomet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aj ti nama jednu zapjevaj :)
Budalo alkoholićarska,jedino si kod Sušića i mogao biti asistent!
Istine je Pepe nije trebao biti smijenjen poslije Izraela, trebao je biti smijenjen poslije utakmice sa Nigerijom.
Ici ce al`u racku!?!
meša ubleho odlazi
jarane nekad si bio legenda.... sada si samo sjenka... de ti nama jedno kolce raspali.... to ti ide bolje...
Igraci su pomogli da se Sušić otjera, a mnogi ce žaliti za njim..
Balja zar ti nije Bola reko da se ne ZAJEBAJES?
Budite u toku s vremenom. Like stranicu na fb: https://www.facebook.com/pages/Vremenska-prognoza-za-EX-YU/617541121725025
Jel se ovo Balja opet zaEBava?
Ako može Piplica biti trener golmana, onda može, jbm li ga, ništa mi nenaumpada, onda može nemam pojma
Papeta nije trebalo smijenit! Ko god se iole razumije u fudbal to mu je jasno. Da je ostao, odveo bi nas na EP kao što je i u Brasil. Ulica ne smije smjenjivat selektora.
Javnost, odnosno pritisak javnosti ima u svakoj zemlji decidan utjecaj u smjeni trenera i selektora. Kod nas je to možda novost, ali u drugim zemljama nije. Sušić bi sa ovim bodovnim saldom u bilo kojoj reprezentaciji letio nakon prvog kola, kao što je bio slučaj sa Bentom u Portugalu. Kod nas su ga pustili da upropasti četiri susreta, igra bez napadača i tek onda ga otpustili. Jednostavno nema niti jedan dokaz da bi u martu bilo išta drugačije i ne znam odakle možete tvrditi da bi otišli na Euro da je on ostao. Čovjek pogubio konce totalno. Daj mu samo jednu stvar koju je dobro radio u ovim kvalifikacijama. Jednu.
Neki su zaboravili da je Pape tvorac najvećeg uspjeha u istoriji BH fudbala, kao da je to bilo prije 100 godina, a ne prije 6 mjeseci! Tek da su ga pustili ove kvalifikacije do kraja da odradi, pa ako ne uspije,, tad bi mogli reći da nije uspio. Jer sada slijede najlakše utakmice. A ovako će uvijek moći reći "da su me pustili do kraja...". I tad mu se trebalo zahvaliti uz najveće državne počasti, jer je postigao ono što niko prije njega nije, a nakon njega.... načekat ćemo se. Glupani kakvih ima u izobilju misle da se naglo pretvorio u neznalicu, a oni su pametni, kao i u svemu drugom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Baljic je igro u Realu i Galatasarayu, a gdje ste vi "strucnjaci" igrali?
Kakve veze ima igracka sa trenerskom karijerom? Maradona je bio najbolji igrac od kad je svijeta i vijeka ali je kao trener talasika.
igrao i trenirao su dva razlicita pojma...
SAMA ČINJENICA DA TI VJERUJEŠ DA MI GLAT MOŽEMO NA EURO GOVORI KOLIKI SI TI STRUČNJAK. SAMO DA TI JAVIM : SUŠIĆ JE SMIJENJEN. TRBA PRAVITI EKIPU LJUDI KOJI SE TRUDE I ŽRTVUJU NA TERENU A AKO SE GDJE I PLASIRAMO TO JE DOBRO.
UCITE SE I TI I SUSIC OD MESE NE O NOGOMETU NEGO KOGA POZVATI U REPKU BEZ MUCKI I MENAGERSKI VEZA JER TO JE UKOPALO REPKU
Nikoga ti vise nikad neces trenirati,ni ti ni Safet. Samo kod nas ima i muzicari i sportasi i politicari, sve funkcije obavljaju.
Eto kakvi su strucnjaci kad im se izjalovila kombinacija za Rizespor,fenjerasa turskog prvenstva.