Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Begicu,ko ce odgovarati sto se A reprezentacija nije plasirala na EP?
Svaka cast Klixu jer brisu komentare je*o vam Begic sve placenicko
Kad ces Begic u zatvor? Pronevkera novca i tako to... i on se nasao pricati... Aaaaaaa zemljo Indijo otvori se..
Prije ratni nosač kofera na aerodromu u ratu na radnoj obavezi u Merhametu i da zaokružimo sad sjedi na dvije stolice u FSBiH i na aerodromu Sarajevo na nekoj od funkcija.E pa ne prdi u prašinu
Na faci se vidi da je prevarant ovaj Begic. Niko ne zna kojim je kanalima ovaj lopov usao u savez,odakle on uopste u fudbalu?
Begic nista nije bolji od usanovica i kompanije... Cak sta vise jos je gori sto se tice malverzacija u savezu
A imaju li ti koji su radili protiv fudbala i saveza imena. Dok se ne počnu krivci prozivati imenom i prezimenom, ova priča je šuplja predstava za narod. Na kraju krajeva, postoje i disciplinski, pa i krivični postupci za takve, a šta je pokrenuto?
Begicu tebi respekt za postignuto... treba cistit bagru lopovsku... mesti lopatom, a ako neide zovi Fanaticose da posao odrade ...
smijesno
Od 14 komentara ostala su samo 4,kakva cenzura kao da je Staljin urednik Klix-a :) Begic je je jedan od vodja kriminalne grupe koja zgrce pare preko naseg fudbala,vise od 25 miliona su potrosili za godinu dana a fudbal nam se raspada.
pa kaj se ovdje dogaja
sjede begiću i oni kao ti što su ga pokrali