Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj momak je zaista veliki talenat
Stari mu je DOKAZANI autonomas Abdicevac. Ne treba nam malac, more slobodno spansko drzavljanstvo uzet.
Sa-x koliko ja moram platit da poguram malo svog malog? Napisat cemo mi clanak i snimit ove videe. Javite mi molim vas. Dobro sin igra, onako hebaji ga nije los.
I Zeric je bio talenat pa poceo pusiti droge
Ej seljuberu, lakse malo sa tim izjavama...pretrpili smo mi dovoljno \"talenata\" i \"buducih zvijezda\" da bi povjerovali ovakva sranja
obicna promocija, ako je najbolji igrac xebenog dubokog potoka , to ne znaci da je ni za FK Slobode , kamoli sta vise
hehe duboki potok :D mora da mu nizama al raisa prognozirala SLUSAJ JEDAN OD 1000000000000000 koji pocne u bih ce biti neko :D kako ces ti biti messi kada igras na oranju,po mravinjacima,krivim stadionima rupama krtocini .... a recimo u austriji igraju na tepihu :) i pravi primjer je :D kada dodje neki pacijent iz austrije a nas lik razvaljuje jer ima uslove..
Igra defanzivnog veznog, ali ce biti \'\'novi Messi\'\'! WTF????? Hajd\' što je glupa usporedba, jer Messi je jedan jedini, al\' i ne igraju uopšte isto mjesto.