Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je zeljo dao novca da ga ovi odvedu????
Hvala Adilovicu za sve, dao si puno golova za Šampiona! Znao si cesto biti na zubu navijaca, zbog svojih gresaka, ali ono na cemu ti niko ne moze zamjeriti je TVOJA BORBENOST! Hvala Adilovicu jos jednom i neka ti je sretno!
Znači da ima šanse nešto osvojiti ove godine :)
kome Motika ostaje u amanet? hahahah
Onog koga nema, bez njega se moze!
Sad bi pjevač Al Dino rekao: "Ooooodlaziš,tako je najboljeeeee"
Šta ba vi pricate cuj Hvala Bogu,***te pa jestel vi kojeg kurca normalni ? Dao lik 50 golova i vi šatro slavite što ide.Dođite nekad na utakmicu jadovi jedni pa nešto serite po ovom jadnom portalu. M A R Š !
Ja idem na tekmu, od polusezone prosle do danas lik je postao jedan dobar kolac za hale.Eto toliko ja dolazim na tekme, on i Svraka su najgori na terenu.
Lik je u dvije sezone dao 48 golova u dvije sezone,Jest da ove sezone nije u formi,al jel to razlog da mu ***o zeničku mamu ili Tamaru ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNN JARABI !!!!!!!!!!!!!!!!
Sretno majstore i hvala za sve radosti koje si nam dao! a vi pitarcici ne cijenite svoje kako onda da se ocekuje od vas da cijenite od najveceg rivala ;)
Realno, nije on neka klasa. Navijam za Zelju, al' mi se nimalo ne svida Adilovicev stil igre, i vjerujem da nisam jedini koji tako misli.
nije neka klasa ali je bio najbolji strijelac lige i prosle godine drugi strijelac lige zar to nije dovoljno? i vjeruj mi ako ode tek cemo onda vidjeti koliko nam je znacio!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najvece pojacanje za Zelju ovog ljeta,odlazak Adilovica!
Tooooooooooooooo toooooooooo odo zalitttt, joojjjjj napokon jedna dobra vijest tototototottootototototototot
Šta je ovo??' Place of birth Zenica a pored zastava Hrvatske??? Koji moroni majko mila.
zastava jugoslavije moronu ...
covjek je rodjen u jugoslaviji....sasvim ispravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
... i borice se protiv rivala Applespora
sretno majstore
Ako se potrudi mozda ce biti i na klupi :D