Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2021&mm=02&dd=02&nav_id=1805098 evo ljudi uspeha!! Jokic igrac meseca i decembra i januara u NBA (MVP MVP MVP!!
Neće Fonseca dočekati kraj sezone!
koga zanima ova ubleha od covjekq, samo ganja jedino to i zna, budala
Portugalsko smeće maximalno tri kola i završava karijeru u Romi...
Ova Roma ima najgluplju politiku transfera na svijetu, jel nesto naprave, prodaju/otjeraju kostur ekipe, pa onfa opet sastavljaju.... Vraćaju ove istrošene, uzimaju otpatke, a svoju djecu tjeraju, Dzeku zajebavaju, a da nema njega, nigdje ih ne bi bilo.... Dovoljno je sta su Totiju uradili
Ovaj samo laze On moli boga da Dzeko ode Drugacije je u drugom planu.
Od sad trener okom đzeki skokom....
@Hrvatinic Ti bi čmara dao da mozes biti na njegovom mjestu