Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je to sve smisljeno, posto Real nikad nece imati za igraca Messija, a sve dok je on u barsi, real ce tesko doci do neke titule, a poznato je ko je vlasnik reala !!!
Hahaha ma ja ba za sve ruzno sto se desi Barcinim igracim kriv je Real i obrnuto.Haj mali ne dipr. Uzeo je lovu i kurcio se snjom i sad kad treba platit drzavi njeno odjednom se pravi lud i nezna on nista.Ko da je u Bosni bio na obuci kod nasih privatnika.
Hajd bas mali ne dipr, cuj uzo lovu, toliko para lik zaradjuje i sad da rizikuje karijeru i ćuzu za 4m ??? jbo ga ti nije on radio u kanalu, pa da je gledao da ukrade ha ja AL ajd ti si upravu !!!
Pohlepa je cudo
pravi mali pekec vidi ga molim te, onaj kako bi se izrazio hinjasti prco
Vidi mu se na njušci da je pokvaren.
Jedini s pravim DOJAVAMA , koji ce vam pomoci da PROFITIRATE na klađenju svakodnevno . Ja radim vec neki period s njim i zelim vam skrenuti paznju na njih je uvjervam vas da ce vam donijeti zaradu. Sigurno ima igraca kao sto sam ja i sigurno guve stalno na zicerima , ali to vrijeme je proslo sada imate pravi tim koji ce vam sigurno pomoci . Vise o svemu o mom iskustvu i listicima koje mi doszvoljavaju postaviti na blog procitajte na : NAMJESTANJA.BLOGSPOT.COM
Trebalo starom za inekcija hormona za malog mesija :D
Nešto slično se i Ibrahimoviću desilo koliko se sjećam. To je ono kad svi gledaju samo kako da te prevare.
Ma mora nesto sakriti, jbt pa sta ce od one crkavice, jedva kraj sa krajem spoji :D
...nema kad se otac pocne da mjesa u sinove milione vecinom ovako zavrsi...ocigledno mali škrt da plati firmu da mu vodi knjige...eto ti ga sad na!
U pravu si Ares_kane. Tatu treba u zatvor, Messi nema pojma o životu osim da šuta loptu, on nije ni imao vremena od loptanja.
pa da mu je stari ista pametan...sad kad je vidio situaciju trebao bi na sudu sve da preuzme na sebe a da iscupa sina...da sin ide dalje igrati i zaradjivati lovu a stari neka se bakce oko suda i ostalog...ionako ce samo kazne poplacati... ali stari kenjac garant to nece uraditi...