Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacin na koji Lahm takticki vodi ekipu je perfektan. bolje ne moze. nije imao srece da podigne pehar lige prvaka prosle sezone. mislim da ove to moze. To je moderan kapiten kakvog ima i Barca, Real, United, BvB, pa i Arsenal(iako je njihov manje kvalitetan-Vermalen). Schweinsteiger je kreator igre, spona odbrane i napada. po meni, Neuer ima sve kvalitete da bude onaj "klasicni" staromodni kapiten. taj hoce i zagalamiti, udariti svoje suigrace kada bezveze grijese, gurnuti ih u vatru(bas poput Effenberga i Kahna)
Bayernu ne trebaju takvi igraci kad se ima jedan ribery ili schweini, i te "vođe" su davno izumrli pogledajte barsu reala i ostale gdje su njima tkz "vođe"?
Lahm je jedna mala pi.kica...
Puyol - Xavi Obriši se oko usta balavac i na spavanje
@ admir a - Heynckes papane, Heynckes b - porediš HSV i Juventus i još Juve treba da se boji? HAHAHAHAHA Meni je tebe dječače žao..
Hvala Effenberg al ipak je Bayern favorit, što naravno ne znači da vas nećemo poderat ko oslobođenje ;) Juve per sempre sara!
Ajde juve jebi ružne svabe
http://visitors2cash.com/ref.php?refId=107329
hajd ne seri effenberg nisi se mogao ozeniti nego si svom jaranu oteo zenu ja sam sa tvojim parama mogao ozeniti cijeli Pazaric
poderat ce ih juve ko makadam asconu
Idemo po pobjedu!!!Forza Juve!
-ebo ekipu koja je non stop u nekim skandalima oko namjestanja utakmica. respect gone 4ever. naprijed bavarci
buffon chiellini pirlo marchisio vidal... black-white fighters
Heyckens je vec godinama vodja ovog tima, on je taj autoritet igracima, i nema dileme da ce Bayern proci dalje, bolja su ekipa od juventusa, dali su 9 golova Hamburg Sport Vereinu i Juve mora da se boji
eh sad ce bavarci konacno da shvate da bundes liga nije mejrilo nikakvo,dobijaju tamo lijeve ekipe i nijedan ozb ispit nisu imali dosad osim ako arsenal koji je sve osim ozb tim ne smatraju gigantom,dok je juve gladan uspijeha i monogo agresivniji a izbacili prvaka europe u grupi tako ce i njih
efenberg ocito nije dugo gledao bajern a izgleda pogotovo nije ih gledao kad su tukli hsv sa 9:1