Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ante Neka igra na SMRDIGUZANSKU reprezentaciju, to mu i priliči ;-)
mozda Dudu jeste klamfa od igraca, ali bar ce igrati naredne kvalifikacije, za razliku od periguzanske reprezentacije i igraca :)))
Ja samo znam da je bio loš pravo zadnjih godinu dana, da je i ovih 7 miliona puno. Mislim da je on propo, neće više igrat ni u reprezentacije za koju godinu.
propo\' ko kauc
Klamfa od igraca koji je igrao samo u Carling cupu.
bio je igrac za arsenala sto je i dokazo svojom igrom do ozljede.... a i za hrv repku je dao golova dosta, takvi i idu tamo, vidices sad sto ce se svabe probavat, samo radi jednog dobro odigranog prvenstva... samo bi mu pozelio da se oporavi sto prije, sto mislim da bi mu svaki normalan čoek poželio
Mamic je kriv za njegovo i njihovo (Modric, Corluka,Krajnjcar,Mandzukic, Lovren...........) fudbalsko znanje...Ustvari Mamiceva retorika i menadzerske sposobnosti. Za bolje nikada i nije bio, Ukrainska liga, eventualno ruska. Posle izleda u Ukraini vratice se u neizerazredni hr.dragovoljac ;)
najbolji primjer kako povreda može unazaditi extremno dobrog igrača
svaka cast, mislim da je ovo pametan potez. a vi seljacine ocito neznate kakv je shaktar klub, i kako vas nije sramota omalovazavat ukrajinsku liku koja je jaca od bosanske ono nevjerovatno puno. a da nije bilo ozljede bio bi jedan od najboljih napadaca danas (uz džeku)... pozdrav!
Jel Dodo sta famElije traktoristi dodi !? Ma, ustvari Yebat ima kevu obojica su grobovi..
a onaj majmun engleski mu slomio nogu, od tada sve mu niz brdo krenulo
Duduuuu ljubavi moja neee to
tuzno bgmi..
ooo veliki hrvatski napadac ode da igra u ukrajini :D kolko su ga falili jedno vrijeme cak pisali da ima mjesta i u brazilskoj repki..a on ode put ukrajine :D
7 pisljivih milona a dzeko preko 40 :P