Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, EDUARDO je najbolji, najljepši, najslađi i najljepši nogometaš na svijetu..nema boljega od njega..ja njega jaaako volim i znači mi apsolutno sve..jako sam sretna i jako mi je drago što je napokon zaigrao za hrvatsku repku i sigurna sam da će već u sljedećoj Arsenalovoj utakmici igrati za prvu postavu.protiv Rumunjske je igrao sjajno..uklizavao je, išao na suparničkog igrača, uopće se nije bojao ulaziti u duele, driblao je, dodavao je lopte petom i što je najvažnije i najbolje, bio je i asistent za vodeći gol Hrvatske..ma, bolji povtatak nismo mogli ni zamisliti.i on je jako veliko pojačanje za Arsenal..kada se ozljedio, igra Arsenala je pala..zato sad i nisu među prvih 4..jer nema njihovog najboljeg igrača, a to je EDUARDO DA SILVA..dragi Dudu, samo tako nastavi i pokaži ti njima ko je Eduardo da Silva..ti si najbolji..znaj da smo svi uz tebe i da te svi volimo, posebno ja..TVOJA NAJVJERNIJA I NAJVEĆA OBOŽAVATELJICA I NAVIJAČICA..drži se, slatkiću moj..VOOOLLIIIM TEEE..pusa..bye..
ibišević je za dudu-a klasa
I NIJE ON NESTO,SAMO NAVIKAN.Jednom je venger rekao da ce on biti vece pojacanje za Arsenal nego li El nini za Redse,hahahahahahahahah
IDEMO DUDU POKAZI IM KO JE MAJSTOR UVIJEK SI BIO NAJBOLJI IDEMO SAD JE I HRVATSKA JACA
dudu kralju