Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Vipla Sta je sa Borcem na Kosevu ? Ulete dva navijaca, uhapse ih i isprebijaju ih na terenu ko zadnje dzukce. I igraci Borca odbiju da izadju na teren, zapisnik se mjenja posle utakmice, uprava F.K Sarajeva trazi da bude tu na zasjedanju. Ali to nekome ne odgovara i ono 0:3 za Borac. Ista situacija prije par sezona u BL, uleti navijac udari naseg igraca, naravno odbiju nasi izaci na teren kad ono opet 3:0 za Borac ?! Ili transparent ABiH na Kosevu i prekid utakmice, a na VRS se ne reagira ?! Zasto?! Ide u korist svih nas, da se korupciji stane u kraj, ne samo u fudbalu nego generalno u drzavi ! A vama (citaj Manijacima) najvise smeta ovo, zasto ?!
Sta ces, njima ne odgovara ovo, jer znaju svi kako oni dolaze do titule. Gore si naveo primjere, ne treba ništa više, samo to vidjeti i svima je jasno da nešto ne štima, tj. da ima korupcije. Uprava radi svoj posao, a naš posao je da dođemo u što većem broju na Koševo! :)
Pogledajte malo statistiku od prošle sezone (i polusezonu), kome je svirano više jedanesteraca i protv koga je svirano više crvenih kartona! Nemojte samo mlatit' praznu slamu. Nadjite na internetu i ovorite oči!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Eto vidis, nastranu sto je fks u pitanju umjsto da svi se bore protiv korupcije i namjestanja vi ismijavate svaki pokusaj. Bilo kojm klubu neide u prilog namjestanje
Njv garant namjesta utakmice :)
udba i komunizam eto zašto sve to treba raščivijat
kažu konobari da je ovaj kusturica pravi mangup ostavi uvjek pola marke,pink mu nudio da ide na farmu 6 on isključio telefon
a ko je predsjednik želje ima li željo sponzora ili im široki placa pripreme pa to refenduju
haha ofirno-protiv zelje krenula istraga od strane Uefe,pa ovi sto prije da skrenu paznju na nas-prijave anonimno,da Sarajevo radi ovo ono...krivo vam sto smo u roku 24 sata rijesili skoro sve nase dugove,pa sada lafo Tan pere pare-gdje su vama vase pare? Silne titule navodite ovde,liga prvaka itd...a igraca nemozete vec 2 godine prodati-hej iz sampionske generacije...trener u sred sezone uzme sebi godisnji 2 mjeseca,lafo sit je svega,pa se vratio kad je namiraso da bi pare od Sehica trebale leci,da i njih stavi u dzep ! Muharemovic vas napustio,jer covijek vise nije mogao izdrazati tretiranje jednog Amara !Gredic nemoze ni jedan interviju napraviti a da nespomene Sarajevo-bolesnici jedni !
e pa interesuje me koliko je tan dao za kupovinu sarajeva.
ZARADITE NA JEDNOSTAVAN NACIN!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/
Koliko ste jadni i bijedni mame vam ebem radničko uskotračno željezničke. Sad kad vas FIFA izbaci u fildžan ligu nećete moći ni sa pofalićkim igrati,mali šugavci.
to se javio retardiran
Isto tako treba napomenut da isti taj Visent Tan, vlasnik Cardif Citya je omrzen kod navijaca tog kluba jer je izmjenio amblem kluba, ulaganja sveo na minimum i Cardif pored njegovih ''milijardi'' kuburi u 2 ligi.Cinjenica je da koga god je Visent Tan kupio da nije dugo se naigrao u I ligi.Osim izmirenja dugova, u Sarajevo nije dovedeno niti jedno ''kvalitetno pojacanje'' nego se sve obicno svodi na igrace iz regiona.Koliko god vas mrzio, ne bi volio da nestanete, jer i ovo nasladjivanje ima svoju draz.Puno je nelogicnosti u Sarajevu, bijase obecano pravljenje nekog kampa i odjednom sve je usutilo se, rezultati ocigledno nisu zadovoljavajuci, mada se ne moze mjerit po jednoj utakmici...nek vam je Bog na pomoci...
Losem qrcu i dlaka smeta. Znate li koja je zadnja jednoglasna odluka CK SKJ doneüena 1989 godine, da se prosiri Liga na 19 clanova da FK Sarajevo ne bi ispalo iz lige. Uvjek ste bili rezimski klub i kao takav jedino mozete da opstanet.
Zato jer perete pare, zato vas i kontrolisu, kako i ne bi?Prijavljujete potrosnju na pojacanja i strucni stab 100.000 a ni trecerazredni Celik nemozete dobit.Ne bi me zacudilo da nakon par mjeseci kad vas saradnici Vicenta Tana provale sta radite samo ce se povuc i predat vas na sud a onda idete u 2 ligu.A mozda je istoimeni Vicent Tan upetljan u to pranje novca.Jer je nesagledivo sa privredne strane (on je privrednik ) je nelogicno da se ulaze u klub koji nema vlastiti stadion, vlastitu infrastrukturu i u skorijem vremenu nema mogucnost povrata ulaganja s obzirom na kvalitet lige.Ukoliko Visent Tan zaista i ulaze u Sarajevo zasto se onda ne moze u javnost izaci sa cijenom i placom Roberta Jarnija?Neka Visent Tan pokusa u Cardifu ne iznijeti takve podatke pa ce vidjet sta ce mu porezna UK uradit.Sve ovo jako jako smrdi...koliko smrdi vidjet cemo, koliko god bili rivali ipak glupo bi bilo da jedna bjelosvijetska vucibatina unisti tradiciju grada..zivi bili pa vidjeli...
Mogli ste za te pare uzeti Želju pa da osvojimo titulu !
Ahahahahaahah ovaj je do sada najaci komentar...
Ubijeđen sam,bez obzira šta vi prikazivali,da sva "pojačanja" koja su došla u FKS nisu ukupno plaćena više od 100.000 km.To se vidi i po njihovoj igri.Pola ih je došlo džaba da igraju za platu i da se probaju afirmisati.Naravno vi ste kinešćiću rekli da su plaćeni par miliona.Providni ste čovječe mrskog prezimena Kusturica !
Ja bih se pozabavio stanjem u klubu,a ne u FS BiH .Već ste počeli tražiti alibi za neuspjeh i ove sezone.Ako imate pare ili ako ih je kinez stvarno dao onda kupite normalne igrače,a ne ove koje kupujete,ovaj škart.Naravno da su kontrole krenule samo na Sarajevo jer perete pare.Ko bi ti normalan povjerovao da ste dali za Delača 700000 km.Dali ste pedesetak ( a i to je puno za njega ),a 650000 ste zaštekali i rastalili se.Eto zato su kontrole pavijanu !
@ CHATA vjerovatno zato što ste vi nastali uredbonm države vjerovatno zato što vas su strukture države pomagale ,gurale vjerovatno zato što dok je politika krojila premier ligu vi ste bili uvjek u vrhu bez obzira ko je prvak vjerovatno zato kada ste trebali ispasti u drugu ligu državaproširuje ligu da ne ispadnete vjerovatno zato što je veliki Ivica Osim uspio da ovu jadnu malu državicu odvede na svjetsko i da postavi vaše ljude u savez u reprezentaciju ( jedan od najvećih fudbalera BIH po meni, mada navijam za Željezničar, je Safet Sušić vjerovatno zato što pokušava da politiku makne iz fudbala( a znamo kome to smeta,vidi se po izjavi vašeg predsjednika čitaj SDA) vjerovatno što se vi uvjek vadite na sudijske greške dok relno gledano dovodite trećerazredne fudbalere iz srbije a svoje mlade nade tjerate od kluba e vjerovatno zato nam smeta!!!!????
MOLIO BIH ZA INFORMACIJU KAD BI MOGAO BITI ISKOPAN ĆELO,NE MOŽE OVO VIŠE OVAKO,OVI SU NESPOSOBNI DA DONESU TITULU SAMO ZNAJU NAZVATI REDAKCIJU KLIXA I DATI KMEČEĆU IZJAVU.ĆELO BI TO PUNO EFIKASNIJE URADIO,ON BI VEĆ NEKOLIKO TITULA UNAPRIJED "OBEZBIJEDIO".ZATO SVI ZAJEDNO U AKCIJU "ISKOPAJMO ĆELU ZAJEDNO",JER OVI NISU U STANJU NI BAJRAMSKI TURNIR OSVOJITI
ZATO STO STE KADAR SDA ! NAROD ZNA!