Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste postavit i video golova: http://youtu.be/WWJgHRbh510
Visca je sjajan igrac i doci ce vrijeme kada ce to i dokazati ! Sada u reprezentaciji ne moze imati veliku minutazu realno gledajuci, ali vidjet cete ga na Euro 2016 u Francuskoj :)
Ibisevic i visca u brazilu dzeko na klupu
nije da se falim al iz BOSNE sam. ovi nasi kako se kvalifikovase za brazil i golmani poceli davat golove ma za nas je argentina p.č.i. dim
Ma bravo Višća :D
Hajmo hejteri .. da vas cujemo :-) Bravo momcino, iz dana u dan si sve bolji. Imas podrsku kao i svaki nas Zmaj diljem svijeta.
je lav :D hahah jbt 4 gola dao , svaka ccast :D ttrebo bi vedo na klupu a on od prve minute :D