Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato Amawu kazemo: Predaj se strumfe, izgubio si boj... :)
Igraci Sarajeva treba da budu skromni i vrijedni. Navijaci treba da budu strplivi i da s respektom (sa uvazavanjem) gledaju na sve protivnike s kojima igra FK Sarajevo. A onda ce doci i titula. Sa jakim igrackim kadrom, predvodjeni Mehom Kodrom izaci u Evropu . Ukratko -ugledati se na Maribor i Rijeku. A onda nista vise nece biti isto. - Biti srcem vezan u tome lezi snaga
"zapeo za oko" i djevojkama :D aa decko je odlican igrac..
Dobrodosao
https://www.youtube.com/watch?v=xPziisBTS-A gol celiku koji je dao... :D Mislim da je mali dobar, ne znam jel bas zadnji vezni s obzirom da daje golove i dijeli ass, ali nebitno. Ako nista, treba dobiti priliku da se pokaze :)))
Samo tako. Nuditi nista manje od 3 godine ugovora, posebno ako su mladji igraci, pa zatim prodati ali prodati kvalitetno. Dani kada smo prodavali igrace za sitne pare su gotove. Bit ce zanimljivo gledati kako se nas lijepi FKS razvija jer ce FKS pokazati koliko kvaliteta nasa liga ima kada se dobro ulozi u jedan klub.
naprijed Saraj'vo!
150 eura trenutna cijena sa 21 g i u Drini, znaci do kraja sezone ce mu biti 400
Aaaaa bravo bravo, a ja se pitam sta ovi pucaju ovolike minuse :)
Dobro došao u pravi klub siiineeeeeeee.....
Cimirot , Radovac , Kostić , Kovačević , Berberovic.....Zar nam treba on ????
Kovacević ode, Radovac na tribine, Cimirot vjerovatno ode za pare (milion), tako da....malo pazljivije prati sta se desava, a i Džemicino je prošlo...
gledao sam ovog Rustemovica, ne zaostaje nista za Modricem ako nije i bolji..
hahaha... ma mrski pitari ja se samo zayebavam ali hvala na plusevima
moze titula.
dino preveliko ti je to odijelo
Slazem se. Nije u trendu. Ovakva su se nosila davno. :o))) Inace Dino, za sve drugo 5+.
Nije imao priliku da proba. Naručio s eBay-a. xD