Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce spusatati na zemlju ? On je nas heroj i mnogo puta je pokazao da je veliki covjek a ne samo fudbaler. Vama je bitno da gledate razne farme, Gileta, Cece i ostala govna.... Zavist je POGANA!
Sportisto, Humanisto, Ambasadore, Institucijo ...
ne treba nikog osuđivat, svi mi grijesimo i oni su samo ljudi.odmah napadaju momka koji je rođen u Švicarskoj i logično je da igra za njih.ali odabrao je BiH,izabrao je pravu raju i hvala mu na tome.odmah mi pljujemo,***o i td, a sad se kunemo u njeg.nema potrebe za nekim tenzijama,ipak oni trebaju da su kao velika porodica,jer u ove dvije utakmice vidjeli smo da ocito nesto nestima.imali smo dosta sreće.
Edine ti si nas DIJAMANT,hvala za sve golove i trenutke radosti koje si nam priredio,pa sta i ako si nesto rekao za Izeta,trebamo bit realni i priznat da je vecina nas tada bila ljuta na Hajrovica i da smo svasta pricali i pisali,medjutim kad se predomislio mi smo opet bili tu i prihvatili ga a eto i Izet nam se sinoc oduzio za dobrodoslicu,svi ste vi ipak divni i neiskvareni momci i samo se drzite zajedno.....sretno
Svaka čast njemu na svemu što je dosad uradio za reprezentaciju.Ali,ono što je primjetno kod njega,u njegovom govoru,previše "napuhanosti",previše samouvjerenosti,nekakva arogantnost,kao da je on osvojio svijet.Podnesi kritike čovječe ako si loše odigrao,ako te nigdje nije bilo na terenu.Al eto hajd'.Volio bi da griješim.
Da ima odgoja, povukao bi ovaj interview ipak je svasta rekao Hajrovicu. Dzeko i Spahic vedre i oblaze. fuj
reko on o Hajrovicu,a Hajrovic o njemu nije nista jel ?Svaka cast Izetu na onom golu sinoc,al ne treba brate popljuvat ni sve ono sto je Edin do sad uradio
Sad bi volio da vidim šta kaže o Hajroviću :)
Dzeko i Ibisevic se vuku po terenu obje utakmice, a za klubove ginu,pogotovo Ibisevic igra dobro u Stutgartu.U repki se ne vide. Moramo treceg napadaca dobiti pod hitno, ne znam da li ovo citaju nasi u savezu ali moramo. Idite po Hrgotu,napadaca Borusije,dok ga Hrvatska nije uzela. Strasan napadac!!!
Valjda nece rezati nista ovi sa Bht nakon pobjede protiv slovacke
Samo pljujte jadovi .. svakako je to sve sto znate! Volim te Bosno, sretno Zmajevi i vidimo se u Brazilu!
@Muzikjunki Da dijamant nije sijao punim svojim sjajem, svih ovih kvalifikacija i dalje bi prljuvao po reprezentaciji i gledao kako se ostali raduju. Zato suti i uzivaj, i postuj ovog gospodina koji je donio toliko radosti ovom napacenom narodu.
Svaka tebi cast Dzeko majstore i hvala za sve, ali spusti se malo na zemlju.
šteta što je snimano prije tekme,pa da nam kaže mišljenje o hajroviću