Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dijamantu Bosanski
Kad igra baš igra..
Opet ja,moram :(. DOLAZI SVABO JUTROS NA POSAO I PRILAZI MI,KAZE: JESI VIDIO JUCER GOLCINU DZEKE? A U MENE SRCE KO GRADINA :). Pa eto,da vidite,cujete da i ostali o njemu pricaju!
Sad pauza 6 mjeseci pa optet GOO.. Tako je to kod naseg dijamanta.
Ja nikad jos nisam procitao,da neki svabo ili sl.blati po komentarima svog igraca ako negdje uspije,cccc,ja koji smo mi bolesnici. PA STA BI VI DA PROCITATE NA BH PORTALIMA,da pisu npr.o Zubizareti ili sl.? :( Ljudi boziji kome se ne svidja,bujrum noga,imate i drugih portala, A DO TADA SAMO UDRI DZEKSONE CARE LAVE TITO INSTITUCIJO !!!!!!!!
BANE!!!
Hebo vas on više, da daje svaku drugu utakmicu gol ja mislim da bi mu jumbo plakate postavljali. Pustite više Džeku, dajte nam malo naučnih članaka.
On meni dan popravi...
I Allahimanet za ovu godinu!
ea sportS?
bolje da ovaj kloc ove pare sto uplacuje na PR i reklame jednom u pola godine kad da gol uplati u dobrotvorne svrhe jebe mi se ba za dzekom
Taj kloc kako ga nazivaš, sigurno uplaćuje u dobrotvorne svrhe više nego iko u BiH. Ne budi đubre od čovjeka i ne griješi dušu.
svaka mu cast al bolje da je i ovo uplatio.. ili ulozio u posao u bih samo da me ne,smaraju njegovi pr-ovi
Vobra Džeko!