Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast majstore zato sto volis BIH i sto za nju igras srcem
Kad se rijesis one ofajle bices opet onaj stari.Tjeraj to od sebe ti si ipak idol nacije
Nihe Džeko već je Xheko. Čovjek je Albanac.
A haaaaaaj u Juuuuuuuuuuuuuventus
Nek igra za pare ko ima tu zelju, al na prvo mjesto stavi svoj grb i zemlju... respect
nema veze. vi ne kontate ništa. moj edin neka igra jos par godina sa platom od 7 milijona godišnje i meni i mojoj Sofiji je dosta. Oženiti ćemo se uskoro i onda ću ga pustiti par godina i tražiti razvod i uzeti mu pola imovine. pozzz
Ako ćemo realno, ti bi se mogao vratiti u osnovnu školu, ali ovaj put pazi na časovima, možda nešto i naučiš. Kakva nepismenost, strašno.
Novinari pisu svasta tako ova izjava je apspolutno neuteljena cuj pobuna protiv nekog ko ti daje hljeb u ruke,ovo moze biti samo znak da je Edin spreman i potpuno fokusiran a naravno odnost prema svoj domovini je neupitan.
Mislim da se nece naigrati ove godine u City, gubi kao igrac ali zato lova do krova,ipak, steta.
to je zato da malo osjetis igru jer u sitiju ne igras malo i da ih izazivas
DAJ AUTO-GO KAD TE UVEDE U IGRU, PUSTIĆE TE ONDA SIGURNO :D
Edin Dzeko, ako cemo biti ozbiljni, bio je jedan od najlosijih igraca u utakmici protiv Walesa. Toliko je sebican, spor, bespotrebno dribla, da to nije vise onaj stari i opasni Dzeko. Bilo bi dobro radi njega, da shvati da je posao los igrac, osim ako one suteve sa preko 25 metara na pola tribina smatra nekom svojom igrom. Lose se krece, ne otkriva, lopte koje dobije na sredini terena svojom sebicnoscu ponistava, valjda nastojeci sebi i drugima dokazat nesto sto vise ne postoji. Dzeko malo probaj da se presaberes, radi sebe samog.
www.4fudbal.com
@pfff upravo tako najboljem IGRACU a ne TRENERU da je to tako sad bi zinedin vodio barcu a ne villanova :) dzeko predobar malo jos da sut vrati na staro i taman i dalje navlaci po 2-3 protivnika i dalje izbaci ta 2-3 protivnika sad i vise trci i svaka cast papetu jer je dopustio jos 3-4 igraca da pomazu edinu na protivnickoj polovini jer mi nemamo obranu da se branitit mozemo 90 minuta ali imamo napad da mozemo zabijati :)
nek si žabaru objasnio edine!
sigurno nije odigro FANTASTIČNO on kad bi se usro svi bi rekli joj al miriši dajte malo realnosti bio je dobar ali ništa posebno