Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo pogan narod,zapadne komsije izvuku sliku Eusebia sa kockicama iz natalina,kad se neki njihov drzavljanin pokaki to je najljepse i najbolje govno...A mi po svojima samo drvlje i kamenje...Zalosno... Dzeko sve najbolje,samo ponosno i hrabro!!!
@Kenny Pasha moj Eusebio je igrao za klub koji je nosio ime kanadskih hrvata,ima na jednom portalu link,pa ako zelis mogu ti pokazati,sto dovoljno govori na promociji zemlje i ljudi...
Potrudi se Bosančino naša Više golova na terenu, manje na treningu bi moglo pokrenuti stvari!
Ponos Bosanski!
staru formu???
hoce da vrati staru u formu
Onog dana kad si zbog manje plate odbio da igras za Bayern, kada su doveli kloca Maria Mandzukica od kojeg si bolji za klasu, od tog dana si mi pao u ocima. Politika tebe i tvog menadzera te je dovela dotle, da ces karijeru da zavrsis u Vrbanjusi. Ne radujem se tvojim trenutnim neuspjesima, ali sam si birao vece pare u manjem klubu od Bayerna za manju minutazu. Mogao si te sezone biti najbolji napadac, sa onakvim krilima iza sebe i onakvom ekipom, dostigao vrhunac karijere kao Mario. Ne zalim te, izabrao si manji klub sa manjom minutazom samo zbog para. Karma is a bitch !
Potrebno mu je sto vise kraljica noci jer je amra posebno probirljiva nije je lako zadovoljiti.
Sa Amrom na male, il mislis malo ozbiljnijih po kakvoj pisti
Vratit ce mu se forma kad se malo spusti na zemlju
sretno burazere,sirutke pij ujutro to je najbolje,to je štimung
Dzeki, malo si zbunjen momak. Htio bi da igras, a kad zaigras ne pokazujes vise zelju i borbenost. Neces da odaberes racionalniju opciju, tj. manji klub koji bi ti mozda bolje lezao, jer je u Arapa dobra para.. A opet bi da igras...a golova sve manje.. Nedorecen si u svakom pogledu. Cinjenica je da si neodlucan, a tridesete se blize - gadna situacija.
MENI JE TRENUTNO POTREBNO 470 000 KM ...PA SE NE KAČIM OVAKO NA NET KAO TI MAJMUNE...BOLI NAS QURAC ŠTA JE TEBI POTREBNO...IMAŠ LI HLJEBA IMAŠ ...ZDRA'O
klocina
Sretno legendo,institucijo, humanisto, patrioto, čovječe !
Balerina :)
Ovako pelegrini objasnjava Silvi i ostalim kako asistirati Dzeki: -E zamisli da je dzeko kloc na sred terena! jez zamislio? -Jesam. -Dobro, e sad zamisli kako pogodit taj kloc tako da se lopta odbije od njega u gol.
trebas se ti ljudino wolfsburga opet latit
bla bla bla kako vas nije sramota nemate za kafu vec sjedite ko babe na kompjuteru i kriv vam dzeko sramte se moze da vas kupi za jednu sedmicnu platu svorcevi
Jesi ti na kompleks negdje ograjisao a ?
Kad imaš dvije lijeve noge, ni sve utakmice ovog svijeta te ne mogu vratiti u formu!