Sve će se znati krajem augusta
60
Edin Džeko nema ništa protiv igranja u Italiji
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi gdje god hoces, no ne u Juventus, jer ce ofmah one kockaste glave koje su te zvale \"klocem\" pa te sada obozavaju, da odjednom postanu fanovi Juvea i da kupuju Juveov dres, a to ne ide - ne ide kockasta glava sa Juveovim dresom. Milan ti je taman, a i taman je i kockastim glavama.
Nabij mancinija nogom u picku i otjerace te, ha ja.
Jos kad bi ti naucio pisati, sve bi bilo u redu!!!! Cuj navijac sa mekim ch - HA, HA, HA....iz koje si ti pecine izasao?
Dzeko majstore, svi smo uz tebe! Fascinirao je njemacku javnost, ne samo kao igrac, i osvojio titulu sa ispodprosjecnim klubom. Fascinirao navijace Man Cityja, koji mu pjevaju cak i kad sjedi na klupi. Da nije bilo njega, City ne bi postao prvak. Nema sumnje da ce ocarati i fascinirati i Italiju. Svaka mu je na mjestu i svi ga vole, a hejterima preostaje da se pojedu od muke zato sto njihovi omiljeni igraci uglavnom upadaju u oko kao kavgadzije, promasaji i nesportski tipovi. Svi ce se oni prepoznati u ovome. Iskreno, volio bih kad bi Dzeko opet presao u Bundesligu. Imaju tri kluba koji ga mogu platiti, a svaki je svjetski klub sa sjajnom buducnosti.
Najbolje da ode u Fiorentinu. Tamo ce biti bog i batina !
Koji ste vi uhljup od naroda al fakat ! Sta je vas briga gdje ce i sta ce Dzeko ..momak se izborio da bude neko i nesto u zivotu a ne kao vi koji samo pijuckate kafe ( a neki bogme ni za kafe nemaju ) i serendate o covjeku koji treba da vam je primjer !
tesko bi u milanu zamjenio zlatana... sjedi gdje si
Daj Bože dragi da ode u Milan i da osvoje titulu ! ! !
Ne seri Džeko,vrati se u Wolfsburg i igraj ili sjedi u Engleskoj i gledaj utakmice.
DŽEKO POTPISAO ZA GALATASARAY 28 M EURA
www.4fudbal.com
Sta ti je sitnoseljacki mentalitet, sta je pa sad vam ni Dzeko ne valja?!Mozda bi bio po mjeri da je propao i da zica za pivu pa da ga svi sazaljevaju.
j.e.b.e. nam se!
Ne prica on to sam onako da podjeli sa tobom, vec ga postavljaju novinari pitanja (koja naravno ne objavljuju) a on samo odgovara.
divi papka sto na cirilici pise
uskoro ce biti sretan ako ga mala raja iz buljakova budu htjela da igra sa njima na male
pih neće ga niko više...ostavit će ga i ona njegova k.u.r.av.a