Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se obara cijena kad se zeli sredina promijeniti :D
Oni ti ga puse edinee edineee
najbolje placeni igrac u regionu niste mu ni do koljena papci jedni.
doci ce i njegovi 5 minuta bez brige
Omoslja se kloc izmedju Ceske i bosanske premijere!
Mozda se najeo prasetine,sjetio se porodicnih korjena
i opet za sedmicu dvije kad City pobjedi Džekinim golom biće TO JE NAŠ DIJAMANT i 200 lajkova na taj komentar.... j.e.b.e.m vam svima m.a.t.e.r p.o.k.v.a.r.e.n.u ;)
Hajvani, Dzeko je izboru navijaca i korisnika istoga portala proglasen za najboljeg igraca sinocnje utakmice. Bravo majstore!
dzeko je peti najkorisniji igrac na svijetu, ako se uzmu u obzir svi segmenti igre, golovi, minute ne terenu, dobijeni dueli, izgubljene lopte, asistencije i sl... https://www.google.ba/search?aq=1&oq=Castrol+rankings&ix=seb&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=castrol+rankings+football
baloteli je najbolji napadac kad se gledaju minute provedene na terenu... iza njega je kun pa onda tek dzeko..znaci treci je od tri napadaca... zato imaju statistike.
Izvinite g.u.z.i.o sam noć ranije,a odigrali smo i kladionicu .)
http://www.castrolfootball.com/article/2012/03/08/DZEKO-ON-THE/BF53F7C2-64BD-11E1-90B1-C56127F8D328.php
a jel istina sho raja prica da se nas Djeko navuko na heroin?
i ne samo na goal.com u vecini medija je najlosije ocijenjen...
Kakva je ovo anketa: Smatrate li da je Messi najbolji igrač svih vremena? Definitivno, najbolji je Dobar je, ali ima još do toga da postane najbolji Ne mislim da je najbolji na Sa/x, a nema DŽeke. Ovde treba da stoji samo jedno pitanje: Da li smatrate da je Džeko bolji od Mesija i svih ostalih zajedno? i mi bi svi odgovorili DA
Edin Dzeko =ratni zlocinac....buahahahaha
@HAA nisu naši novinari pravili tu statistiku , Avaz samo prenosi