Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nekog pitam : \"Kako zena\" , da li je to ispitivanje pogodnog terena da mu maznem zenu ?
ma da e, pitas kako je vrijeme u Torinu, odma oces da predjes tamo ...
pa nece u juventus.on ce u leece---
@ccc ja mislim da tebe kad otac vidi pokaje se svaki put sto to nije uradio jer kad pises ovakve kom. mogu tek misliti kako izgledas.On uopste nije ruzan a ima sve ono o cemu ti samo mozes sanjati a to je ime ,novac,slavu sve je steko sam svojim radom a ti se i dalje krij iza nekih glupih nikova i svrljaj po internetu dok on uziva.Samo naprijed Edine ja cu da navijam za svaki klub za koji ti igras zato jer si 100% Bosanac i ne stidis se toga kao neki drugi.
Realno Edin bi vise postigo na privatnom planu da je u Juventusu, vise prostora bi imao za igru, a Juve sa ovim trenerom i sa jos 2 dobra igraca, jedan u odbrani i jedan u sredini, bi sigurno imao ekipu da igra ligu prvaka bez problema.. Italijanski fudbal se polako vraca, primjer je sve vise kvalitetnih ekipa, i sve bolji nastupi u Lp..
Talijanski fudbal se izricito bazira na odbrani. Time dobijes i najdosadniji fudbal na svijetu
Ocigledno da ti jesi i da ti sjecanje (i poznavanje) fudbala seze maksimalno 2 godine unazad, i ne bih se raspravljao s tobom oko ovih aktuelnih tema, tipa \'\'dzeko kloc - dzeko dijamant\'\', \'\'real-barcelona\'\', \'\'messi-c.ronaldo\'\', \'\'city-united\'\', \'\'city-bilo koji drugi tim da neuporedivom historijom\'\'. Dzeko je klasa, htio ko neko priznat ili ne. Oni koji danas govore da je \'kloc\', govorili su isto dok su ga ismijavali u Zelji. Ali opet htio to neko priznat, na forumima se moli za linkove City-jevih utakmica, j3bu sve po redu kad taj isti link steka, pa traze drugi, pa izbacuju statuse, svi su lajkali oficijelnu City-jevu stranicu na FB, itd. Sve se ovo moze pripisat patriotizmu i subjektivnosti, ali ako \'kloca\' pola Europe smatra vrhunskim igracem - ko ste bolan vi da ga nazivate klocem?? City je u top 5 timova na svijetu trenutno, Juve u top deset-petnaestak, al nemojte da se sramotimo i da ih poredimo. To je smijesno.
juve je bio pravi izbor tamo bi Dzeko bio hadzija velika je greska prelazak u city...ipak sve najbolje za Edina
to bi bio pravi potez jer bi bio standardan a i njemu odgovara talijanska liga! engleska je previse trkacka za njega! bio bi ubjedljivo najbolji strijelac tamo!!! samo naprijed JUVE!
A jesi ti primjetio da je Napoli u LP, a Juventus sve to parti preko malih/velikih ekrana
@ccc potppuno u pravu nema ruznijeg igraca @conte za ovog nepismenog levata vucinic je izmislio fudbal dok je vucinic sam drzao cijelu ekipu u italijanskoj igi ovaj krenten hodat nije znao isto kako i sada
DOSTA LAPRDATE O ENGLESKOJ I TALIJANSKOJ LIGI, A DA LI JE NEKO OD LAPRDANATA GLEDAO UTAKMICU NAPOLI - CITY?? 1. Juventus 13 8 5 0 24 : 10 14 29 . . 5. Napoli 13 5 5 3 21 : 13 8 20 1. Man. City 14 12 2 0 48 : 13 35 38 FORZA JUVE
Dzeko ponosu nacije, ne odlazi sad nigdje vidio si i sam kako se tesko adaptirati u novom klubu, sad dobro ide i MC i tebi, sve dok imas zavidnu minutazu i zavidan ucinak ne idi nigdje.
To bi izgledalo isto kao da zamijeniš novijeg mercedesa za golfa dvicu, engleska liga je danas definitivno naj kvalitetnija a on igra u jednom od boljih klubova u Evropi, možda nije udarni igrač u city\'u svaki meč, ali to je njegov problem, nek\' se potrudi da bude dobar na terenu svaku tekmu a ne svaku petu.
e .ebi ga: Nemam talijansku ligu na kablovskoj. Moraćemo po kaficima onda gledati Seriu A. ;) Kakav crni Juventus - po prop\'o bi tamo ko žeton.
Samo ne tim mafijasima, Edine dragi.
Ih da hoce kako bi to bilo dobro i za Dzeku I za Zelju da se uzme jos koji milioncic