Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji duo u historiji bundeslige
Wolfsburg je se prije pratio kao repka. A ljudi su igrali fenomenalno, u svakoj utakmici kisa golova. Hvala ti Miske!
Normalno da mu se zahvalio, pa Miske ga je "svojim loptama" u Wolfsburgu i "napravio". Od deset nabačaja, devet i pol na Džeku. Da je umjesto Misketa bio neki urugvajac ili kostarikanac, vraga bi Džeki danas bio tu gdje jeste. Moje skromno mišljenje.
Tako su i uzeli titulu sto ruku na srce u njemackoj nije lako. Ko rukom je nabacivao.
Pa i treba mu se zahvaliti, pola mu golova Miske dodo :)
Lijepo pismo od Edina svaka čast.
Jedan zmaj ide da mogu doci drugi i ici njegovim koracima...
Cijenim sve što je uradio za repezentaciju, ali sjetite se onog događaja dok je Ćiro bio trener. Misimović nije bio u kondiciji, haman nije mogao trčati, kada bi dobio loptu šutao bi sa 25 metara i to loše, ali en bi nikome drugom dodao i Ćiro ga stavi na klupu. Nakon toga on valjda uvrijeđen da ultimatum savezu da neće igrati dok je Ćiro tu. Zajeb'o nas samo tako.
A ti da si slušao svoje roditelje ili učitelje bio bi pametniji, Miske je treći strijelac BiH svih vremena, a nije napadač, a gdje su asistencije, je li trebao da sluša matoru bjelosvjesku skitnicu i cirkusanta.
Trener treba biti autoritet i njega se mora slušati. Je li sada bolje dok je Safet trener, svi vode žene u Brazil niko ga ne jebe ni 2%. Rekoh aj svaka čast njemu, ali ans je debelo zajebao.
Da li je ovo informativni portal "Klix" ili facebok profil Edina Dzeke PITANJE JE SAD ???
covjece lik odj*bao sve novinare ove zemlje, ne daje izjave i salje ih u materinu stvar kad ga nazovu a oni opet vise na njegovom FB profilu i prenose sta on napise. veeeeeoma jadno
u kini pravu stadjon za milion gledalaca jasad citala i engleskm novnama
Džeko treba Misketa da drži na platnoj listi, jer bez njega on nikada ne bi postao ovo sto je danas.
Džeko- kloc nema dana da klix neobjavi nešto o Edinu
sa misketom je trebao i on otici jer bez misketa nema ni dzeke!!!
Hvala ti za sve. Najviše zato što odlaziš ..
Hvala Miske, a najvece pohvale za Avdiju.
Sta dodje ovaj Edin, glasnogovornik neki ? Pa ko se god oprosti od repke samo on neke sastave pise...
DA JE DOČEKATI I DA DŽEKO ODE PA KO GOD IGRAO BAREM NEĆE HODATI PO TERENU
Hvala legendo, i sretno !!