Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davids se odvaljuje uz Halida , Put me zove...moram poci... Trazice Halidu autogram kazu i savjet od teftedarije kako biti zalizan Non-Stop 24h na dan.
Mozda obozava pesme Himze Polovine.
Ko je ranijih godina pratio fudbal vjerovatno zna da Edgar Davids zna sve fazone s loptom i da je čak snimio i reklame sa svojim fintama. Tehnički sigurno jedan od najboljih svih vremena... Vjerovatno zbog toga baš on dolazi.
E jesu vala spojili davidsa i teftedariju.. nema mi antipatičnijeg novinara
Hajde sve, ali sta ce zalizanko tefterdarija tu?
a u prestonicu nase dike smrdske republike samo savo milisevic ponekad naidje smrc smrc
Davids legenda, kad se sjetim kolko je ova masina mogla trcati. To je bio pravi Juve, pojedince iz ove sadasnje ekipe pod hitno otjerati u neke zklj klubove i dovesti zvijezde kakve ovaj klub zasluzuje. Forza bianconeri.
Dopuna A umjetso repera nekog zvacemo Micu Trofrtaljku, onog nekog Krmka, a za neku plasticaru cemo lako.
Hocemo i mi u boljem entitetu ovo, moram vidjeti radel Rusi slicnu stvar da ih zovem ima onaj u Arsenalu mali kako se zove!!?? Aršan naš,usto nije nigger :)
Edgar je zvijer i odlicno je sto ga dovode, a sto se tice gattuso-a ne znam jeste li imali priliku gledati neki trening Milana, mislim da biste se iznenadili.....
heh nasa legenda Forza Juve
Mislim moze pricati ko sta hoce ovdje, ali na Red Bull svjetskom prvenstvu u street stylu u Rio de Janeiru, znaci top dogadjaju godine sto se tice ovog \"sporta\" Edgar Davids je takodje domacin takmicenja. Tako da ako je iko prava osoba koja treba da dodje, to je on.. ;)
je li neko zna je li frenki stigao? :D
Ko vam je ovaj crni peksimet? Opet se sa loptom igrate... c c c
veca je frenka faca od njega hehehe