Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko: 7 utakmica 5 golova....to jos u Seriji A. Prije toga 5 godina u Citiju. Prije toga najbolji igrac Bundeslige uz osvojenu titulu najboljeg strijelca. U medjuvremenu po koja losa sezona (jedna u Citiju i prosla u Romi). Covjek krenuo sa Grbavice. Uspio. Mnogo toga nam dao. nije zaboravio ko je. A vi pljujite po njemu i dalje igrajte kladionice.....nule jedne!
@Hajno ne pljujem ba....
Bolji procenat šuta nego u Teletovića trice :-)))
Brez dobrog kretanja, pracenja igre i otkrivanja nema se ni sansi za udarce na gol...Dzeko to ove sezone odlicno odradzuje...sretno majstore i akobogda puno udaraca i koji gol u mrezi Belgije.
Higuain masina za golova :) 10 suteva 6 golova :)
Ibisevic ima najbolji procenat suta 5 golova iz 9 pokusaja
Ja sam se stvarno poceo nadati bodu u Belgiji, nakon sto sam tu utakmicu vec bio otpisao. Igraci nam ponovo procvjetali. Dok je situacija prije par mjeseci bila takva da nam je malo ko bio standardan igrac, danas su opet postali nosioci igre u klubovima. Dzeko redovan i opet pogadja, Ibisevic pogadja i cak i kapiten, Kolasinac, Lulic, Spahic, Visca redovno igraju (Kolasinac ponekad rezerva al tu je uvijek), Pjanic da ne pricam, Medunjanin ponovo redovan (pa makar u Izraelu).
Ostalo je jos navesti i slabe tacke: Begovic i Vranjes. Jedan ne igra a drugi jednostavno ne zna!
I izborio 7 kornera, i bio je predasistent asistentu 3 puta...
Vidit cemo u petak hocel biti sta
Sta je u petak
@nedonymous, dzuma.
a koliko toga je bilo u okvir gola a koliko nebu pod oblake. Dzeko se popravlja ali je prosle godine bio ocajan
Brojite mu koliko je rođendana čestitao, koliko je šutao , još loma i koliko je puta kakao naš Džekson !
sto ga cini najsmotanijim igracem...toliko udaraca a malo golova
Kao sto i statisticka tabela pokazuje - dva, trentno, najbolja napadaca u Evropi. Edin Dzeko, pa Zlatan Ibrahimovic. Ko je pazljivije pratio utakmicu Roma - Inter, taj zna o cemu govorim.