Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj Klix ne blamiraj nas prije su bili golovi sa Lige prvaka a sada golovi sa treninga, pada mo
Da vidis sto sam ja dao gol komsiji Senadu na malim golicima ispred zgrade... Uskoro cete gledati Hamu u Premiership-u!!
Bas nevjerovatno... Cuj golom na treningu najavio borbu za povratak u prvi tim, imam osjecaj da je ovo dusmanski napisano, kome ce normalnom ovako nesto pasti na pamet ?
odavno nesto gluplje nisam procitao kao ovaj naslov!..pa jel moguce...
I Tina Vajrafter je bila prva na treningu spusa u Biver C.,pa nije trku ni zavrsila.
sto je najjace i sto se vidi iz prilozenog, zar igre na ovom treningu je ko´balet za neki najobicniji termin na male...
Ono sto je fulao sam pred Begovicem je bilo pravo amaterski. On i Vedo su dali vitre,Djuric,Mahmutovic,Maglica su perspektiva.
sad mozemo očekivati i od Amrice neki uspjeh nevidjeni npr. objavila siku koja je buduća Vouge naslovnica, po mišljenju Klix.a :P
Evo sad objavise na cnn-u da je nurkic da kos iz slobodnog bacanja pred skolom
Ja sam mislio da djeko samo amri zabija kad on zabi i na treningu. Respect ako vako nastavi doce do optime iz modrice.
Vijest ?!? Jel ovo antireklama za Džeku? Imate nešto protiv njega? Ako je sam ovo poslao, očajan potez. Koliko prozora ima zgrada iza? U koliko sati je počeo trening? Koja je temperatura zraka bila? Eto, i to može biti vijest.
Stid me vašeg stida.. Kakav je ovo kvazi-novinar objavio bolje sa se rokne.. Cuj go sa treninga.. Dodji na meni na termin da snimis dobroh golova pa objavi debilu...
Džeko majstore :P
Ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da je zabio na Fifi 15. :/
Dzeko se svaki dan nasmijesi kad pogleda na svoj konto u banci.Covjek rekreativno puca po golu dok drugi lome noge.pa sad vidi ko je pametan a ko ne.
nikad nista gluplje u zivotu nisam procitao ...
Clanak postavljen sa ciljem ismijavanja i omalovazavanja Dzeke.
Pa sto sinoc nije zabio, kada je imao priliku??
Hahahahaha dno dna novinarstva!! Sto se tice gola, pa bio je prekid igre(treninga).. Ostali igraci manje vise stoje i gledaju sta ovaj radi.......U stvari, šminker jedino tako i može postići gol, kad drugi igraci stoje.
Dzeko se klocka s karijerom.
Dajte novinari jeste li normalni. Podsjecate na index.hr. I oni se odusevljavaju kad Luka na treningu Reala da gol. Niti ga ko cuva niti ometa. A na utakmici ovako nije zabio od ... Ma ne sjecam se vise. Podrska Dijamantu, ali ... Hajmo malo konkretnije, kad treba.