Kad navijači iskazuju ljubav
0
Džeko, Silva, Balotelli i Hart su vitezovi Cityja
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijamant, jedan i jedini, Zeljino dijete... ps. i za pitarcice sjajna vijest, u iranskoj cvajti se stampaju novi ilmihali za djecu sa likom bivseg golmana torpeda halaima. halaim i njegova brada, te zelene hlace to clan\'ka.
Ove slike stare preko 7dana...
poturica se vraća svojim križarskim korijenima.
koja mašta, džeko među engleskim vitezovima, a moj televizor je bar 5 godina stariji od bosanske nacije.
HHAHAAHHAHA VIDI DŽEKE NA PRVOJ SLICI HAHAHAH
Odi u Bosnu i jedi svoju sirotinjski kalju!
lol pa Jackie nije vitez nego Saracen!!! tsk tsk tsk eee moji eMgleZi...kako nisko ste spali da uzdižete jednog prljavor saracena umjesto da ga (dopuni rečenicu)
prde koka
Joj što mi idu na k..u..r..a..c ovi navijači malog selje sa onim Džeko je dijete želje.Pa dajte ljudi vi ste jedva dočekali da on ode iz malog selje još ste to i slavili i kao što svi znao zvali ga kloc.A Džeko nije uspio jer je karijeru počeo u nk selji nego zato što je otišao iz nk seljo,inače da je ostao u tom klubu lik bi propao ko žeton....
dzeko isti vitez crna guja.
live utakmice http://www.sportp2p.eu/
I da uvedu kao sluzbenu novcanicu, srecom ne bih je morao vidjati, jer otkud sirotinji 100 KM
samo je jedan vitez ZMAJ OD BOSNE tj Dzeko ha hu!
ajmo sad lijepo,dečki,juriš na Jeruzalem....prvi koji mi donese sultanovu glavu,dobiti će na poklon moju Eminu da je g--u--z--i,taslači,razvali ko siroče napolitanku......naprijed,vitezovi!!! FOR THE KING ALIJA!!!
faca u Džeke ko da je Balloteli prdnuo
balotelli je prvi vitez-crnac !?
\'ta ce klocina ?