Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ide samo nek ne sjedi vise na mlupi jer kako je krenuo postat ce zastitno lice klupe hehe dijamantu nas vjerujemo u tebe i uz tebe smo opet ces ti nas veseliti golovima!!
Ne moze on bez klupe, jucer kreno od prve minute umalo mu dusa na nos ne izadje. Daj ti mene Mesa mjenjaj :))) Duric se nasao u neobranom grozdju, i on jadnik konto uci cu pri kraju, kad hoces sipak. Edin ga preduhitrio.
Sretno Dzeki ostao ili otiso iz Rome.. Nadacemo se bolji danima a nejbolje bi mu sjelo da se vrati u Bundesligu
Boga mi, prije u eskisehir ili konyaspor hahah
glupost je sto se pise kako neko od nas voli neko ne voli dzeku.svi mi njemu zelimo najbolje nego se pretvorio u snoba (znamo zbog koga). placati clanke da si usao u formu jer si dao dva gola na treningu iritira.njemu neka je sretno ali to vise nije onaj iti mirni povuceni momak sto gine samo na terenu.
Juce mimo Dzeke i Spahica koji se odavno ponasaju kako hoce u reoki a mi im i dovodimo selektore niz dlaku jer nakon onog nikad Spaha ne bi vise zaigro kod selektora sa imalo respekta. Al juce napadaju onog Hadjica koji nemam pojma so je u repci pogotov ispred Vrancica a Besica koji ko da je na terminu kako je odigro prco pol niko ne spomenu ( kriv za dva gola). Visca sve stoji da on to nes u Turskoj zabija al u repci ja jednostavno ne vidim aj kvalitet , Hajrovic duplo bolji bio
Talp da vas molim da se malo ba prefesionalnije ponasate il ako neko na svoju ruku valja ove gluposti dajte mu otkaz, Dzeku nece ni Bundesligas nijedan jis gdje nio najveca zvjezda , samo Kina i Turska zasad i samo to je tacno0 . I kad nacodite izvor potrudite se makar da informisete ljude kolko su ti izvori pouzdani, Npr za Seriu A ako Di Marzio nije onjavio male su sanse , u Engleskoj Sun i tako te novine ko ekspres u nas itd.
E ovako , prvo sit sam vas , ajde so kopirate svaku najsugaviju stranicu za Pjanica ( usput da znate ako bude ista ozbiljno Di Marzio ce objavit tako da se prestanete provaljivat ) al kad ovako izmislite vi da Everton trazi Dzeku , ni izvora , nicega . I odes na net nit ga spominju na forumu , nijedan clanak ne postoji da Everton razmatra to ni od sale . Prestanite vise . Ako nemate sta objavit , objavite ransgere drugih igraca . Cuh Dzeko sa onakom formom sa onakom prikazanom zeljom da ajde.
i u Evertonu ce biti klupa ako ode...
On ce zavrsiti u zelji!
na klupi!
Najbolje bi bilo i za zelju i za njega. Tu bi bio glavni i mogao bi doci do izrazaja.
Polako tek je jednu sezonu odigrao slijedecu ce da bljesne u Romi. Tek je uhvatio zalet
nece imati sansu jer ga roma ne zeli, visoka mu plata, a ne zabija...
sljedeću može biti samo redar na olimpiku
Ja mislim da bi bilo bolje da ide u Liverpool. Prvo jer ce se previse ocekivati od njega u Evertonu poslije Lukakua, i nece cekati da se njemu forma popravi. A drugo jer mislim da bi mu odgovarao njemacki trener i taj mentalitet. Ali mozda ja grijesim. U svakom slucaju sa srecom!
neće on niđe
Napusti repku
nisam bas shvatio jel ide u Everton ili liverpul, ili Manchester hahah
Jedna je izuzetno pozitivna stvar, kada su u pitanju utakmice reprezentacije BiH - podrska navijaca, Bosanaca i Hercegovaca, bilo da se igra kuci ili diljem Evrope. Lijepo, patriotski, pomalo dirljivo. U licno ime...HVALA, i samo tako!
mozes jos za Vrbanjusu igrat Dzeko,da te Bracuka malo izvoza i to je to
pujdo gutas li kurcinu baketovu