Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ste miševi ?
Budi ti "bukva". Najveci uspjeh danas ti je ostaviti komentar na klixu
NIKAD NIKOM NISAM REKO DA JE SRBIN EDIN ĐEKO
Dosao covjek iz drzave u kojoj je gotovo sve na dnu, napravio planetarni uspjeh, BiH digao u svjetske okvire modernog nogometa i onda neko iz te iste BiH ima pravo da ga kritikuje i omalovazava. Dijamant, gigant, vrh
e sad utrpaj 4 u sljedecoj ko onda Totenhemu
trpaj dzekson trpaj
Naprijed Dzekica!! Vidim u komentarima da te sad kuju u zvijezde ISTI ljudi koji su prije samo par mjeseci pljuvali po tebi.. A sad, majstore, jurish po zlatnu kopacku!
Edin Džeko je katastrofa.... znači... nemojte ga hvaliti vidio sam dovoljno.
Mislim da je sinoc bio sebican, jer kod 1:1 napravljen je penal na njemu i ne bi trebalo da igrac na kojem je napravlje penal puca isti, al eto on je pucao ali to bio rizik, da je bilo 2 3 gola razlike pa haj al ovako mislim da nije bilo u redu
LJUBI SALAHA VISE OD AMRE.ZBOG NJE SI BIO POTONUO A SALAH TE VRACA IZ MRTVIH
hajmo sad navalite oni " Gdje su oni sto.. "
imas kvalitet
Evo prolazim vozom pored city-jevog stadiona. Da si se potrudio u manchesteru mogap si sada igrati protiv barselone, a ne protiv ovih nekakvih levata za koje ni majke igraca ne znaju kako se zove klub.
Prolaziš ti pored moje kite
Ne prolazim pored kite nego u vozu za Leeds, next stop Huddersfield.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Odkad je Pjanic otiso klocina se preporodio..... izbacite Pjanica i iz rep. kalifata....i ima sve da sljaka...
Nema veceg kloca od tebe
@BosanskiGazija alaaaah ima net.
Gdje ćeee ko? Ediiiiin Džeeeeekoooo