Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja i? stvarno ste besposleni. kakav headline u pm!! imal amre,sta ona gleda
ona prati stanja na njegovom racunu
u medjuvremenu amra se bori za ocuvanje voda...fino je i ona ocuvana,nije puno presla,doduse malo udarana ali redovno servisirana
Dzeko ciji je klub sinoc izgubio dosao da prati kolegu iz reprezentacije koji sjedi na klupi i cija je reprezentacija popusila od Kipra kao i da podrzi svoj bivsi klub koji trenutno gubi! Ima li ista pozitivno!
Ima cilic osvoji US.
Cilicu svaka cast al svejedno mi je i da je japanac osvojio nesto uvijek navijam protiv agresorskih drzava s obje strane! Mozda ne valja al jbga jace od mene!
I Besic je s klupe gledao susret. Steta, propasce Mume u ovom Evertonu. Bolje da je ostao u Madjarskoj.
mogli su skupa on i dzeko gledati, na kraju sezone predvidjam sporazumni raskid ili slanje besica u 3 englesku ligu na kaljenje
A sto ne daju reklamisati onu rospiju haha
OSJECAM NEOPISIVU BOL U QRCU :D
Dosao da gleda kako Lord navodno rusi njegove rekorde u Wolfsburgu.
Znaš koliko me interesuje dzeko i ti glupi igrači, svi oni zarađuju od sirotinje i uživaju do se mi borimo sa birokratijom i političkim pljačkašima.
Ovaj klix ili nas prca ili su otkunuli totalno! Naslovnica jedna vijest Dzeko gleda ugakmicu druga vijest Amra ovlazila bori se za vode! ili je neko lud ili mu noge smrde ili se ovo mora procitati prije spavanja! Otislo sve u helac
amra se kupa a ti edine gledaj:-)
mogul te ja poljevati:-)
kabas safun jel:-)i lonce cu ponijeti:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
he moj dzevdete eno ti one tamo,cuva begi neke vode
a da joj nacrtas dvije ovce na papiru ne bi ih mogla cuvati
a da joj nacrtas dvije ovce na papiru ne bi ih mogla cuvati
Kako ide ljudino morel' se gledati utakmica , zabijes li ga ikad , mislim g0 ..
nadamo se besicu u drugom poluvremenu ,,
A kako ga guza nezaboli od silnog sjedenja po klupama...
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Analizirani parovi, kvalitetne informacije, u profitu su vec 4 mjeseca zaredom!!
... ti ona mater