Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za vise informacija WWW.FILMOVITUBE.INFO Filmovi Tube.com
Ebo vam ISUS majk, ja sam musliman... ;-)
pa logicno ti boga
Džeko: Sad ga lomi!
Dijamanti nasi! Volimo vas obadvojicu, vi ste PONOS ove drzave!
ovaj moj dzeko igra masalla
Fen... i tebi j e b e m gospu !
koji je vas problem, ne razumijem sta vam nije jasno u textu, koji ste vi levati
frustrirani papci , pa se hvataju tudjeg uspjeha kad sami ne mogu nista zato se i ljute kada im kazes nesto protiv tih osoba koje obozavaju dzeko kloc ( i dalje stoji ) . . .
.ebem te glupa kad ti se mora crtati da bi razumio.... s njim je sve u redu, nego ti si glup pa ne kopcas. Nikad nisam shvacao zasto se tolerantna ekipa iz multietnickog i kulturnog Sarajeva toliko zapljeni kad izneses suprotno misljenje? Zasto se nikad ne sluze argumentima? Zasto toliko psuju? Misle da su time cool?
LEKTORA zaposliti!!!!!! sramota od naslova ...\"Radije bih da samo pobijedili\" .... uzas
.ebem te glupa kad ti se mora crtati da bi razumio.... s njim je sve u redu, nego ti si glup pa ne kopcas.
Koliko god slabe bile, ipak dovoljno jake da \"intelektualca\" poput tebe, prisile da klikne i procita text...pa ti vidi ko je glup! Ugodno vece...
...rečenice ovog Džeke nemaju nikakve težine. Bas. Tipicni predstavnik polupisne rajvosa raje koja misli da je popila svu pamet svijeta.
Svaka cast Dzekson. Neki su frustrirani sto ne mogu na tastaturi postici ucinak kakav ti mozes u sesnaestercu. Nije do tebe, jebi ga.