Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ned dzeko zahvali misketu za dobar dio golova i uspjeha inace. miske kralj. samo mi nije jasno sta ga je povuklo u tursku. prelako se predo pored diega, a diego je obicna k a r i n a za misketa
Kako ne kontas on drzi 5 mjesto na 6-tom poretku tabele:) hahahahaha
Pa sad jeli Misimovic peti ili sesti na listi asistenata??U naslovu peti,a u tekstu sesti,moza je asistirao u medjuvremenu,pa nije stiglo do naslova :) Pozzzz al moro sam komentirati :)
Sa-x sad oce da isforsira Džeku na portalu dok nije preselio u Man C, al neka ipak je to dijamant na, al ne brinite se Sa-x tek kad pređe u Man C onda ćete imat šta pisat !!