Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovako je nama stalno te o Modricu pa malo o Olicu pa o Corluki pa o Kranjcaru,onda malo o Rakiticu itd, vi imate samo ovog JADNIKA dobro je...ba.
ljudi koji igraju u premijer ligi nemaju hljeba da jedu,a ovaj nama o Džeki svaki dan servira tekstove,ccccccccccc posrecio se covjeku i nek ide lagano
Ma ne ide Džeko nigdje - Wolfsburg ga ne zeli prodati, ponudili mu novi ugovor do 2011 (piše na Wolfsburgovoj stranici), uostalom Milan pregovara i sa Markom Arnautovićem (austrijski reprezentativac) mada se tu sad upetljo i Inter, znači svi pregovaraju i svi naglabaju, a niko ništa ne zna - zato objavi kad bude oficijelno da neko negdje prelazi, a do tad TIŠINA ! A fakat više pretjerujete sa pisanjem o Džeki, a niko nije ni spomenuo da Spahić pregovara sa Schalke-om - sramota od novinara!
I treba da ga prate u stopu i da pisu i sta je jeo i sta je obukao jer Dzeko je zvjezda koja to zasluzuje.Kad vidim kako prate Paris Hilton a zena je rinaka obicna onda nas Dzeko zasluzuje da ga se prati gdje god bio. Bravo dijamantu nas. Prava si faca...
Dzeko je dijete Zeljine skole, nas ponos i dika. Sto se tice njegovog prelaska, istina je da mi necemo dobiti nista, nasa vrla uprava je pliseku dugovala pare i dala mu je Dzeku za 35 000 km, znam situaciju iz prve ruke vjerujte i laze ko god kaze drugacije. To govori kakve KLOCEVE imamo u upravi ali bez obzira sve DZEKO JE NAS PONOS !
vi u zelji cete dobiti mudo marjanovo, ako koga imas u upravi zelje pitaj slobodno, posto vidim da nisi informisan... pitaj dzekinog tatu ili bilo koga ko ZNA. govorim ti da se ne prosipas medju rajom, ovdje na portalu ti ipak nije problem jer se mozes kriti iza bilo kakvog nicka.
Nek ide da mi u Zelji dobijemo pare :D
DZEKO MAJSTORE KRIVO SRBIMA STO NEMAJU NIKOGA VANI DA JE KLASA OSIM JEDNOG VIDICA U MANCESTERU DOK BOSNA IZVOZI SVAKIM DANAOM PO JEDNOG .
Idi u manchester
ispičkkašee i džeku http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=137594
ma dzeko ide u celik
a ko je edin dzeko??????????????
Nije ga niko izasamaro kako pisete prenosite dezinformacije sa indexsa dzeko uopste nije u sarajevu nego u francuskoj na odmoru stvarno ste jadnici sramota sta pisete o njemu, a dzeko ide u milan pod uslovom ako se dogovore pa normalno da ce pisati o njemu kad je medju najboljim igracima na kontinentu...
ama ko god da je otisao u te talijanske klubove, nije se bog-zna-kako proveo... prvu stvar koju ti urade SLOME NOGU i navuku na gudru... zivi bili pa vidjeli! haj nek se i ova patnja privela kraju! sretno dzekicu!
kada je neki igrac trazen uvijek je sa njim ovako na prelaznom roku, zato nemojte se cudit, pozz svim bihovcima...